carnvall
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba. Başlıktanta anlayacağınız üzere, orta halli bir gaming laptop almak istiyorum. Yani 2500-3000 TL arası. Msi tabi ki daha köklü firma fakat fiyat/performans oranına bakınca monster daha avantajlı gibime geliyor. + Çevremde kullanan 1-2 arkadaş, müşteri temsilcilerinin inanılmaz ilgilendiğini söyledi monster için. Şu an ki düşüncem monster abra a5'in üstüne ssd felanda ekleyerek almak. Ama tavsiyelerinizi almak istedim.
Şu an elimde acer v3-571G i7 işlemcili bilgisayarım var. Fakat alındığı günden beri lanet ettiğim bir marka. 2 yıldır kullanıyorum belki 200-300 lira masraf yaptım. Şu an işlemcisinde bir sıkıntı var ve çözemedim. Yani bilgisayarı bırakmayı düşünüyorum. Sizce ne kadar istemeliyim ?
Özellikleri:
işlemci= i7 3630 qm
harddisk = 1tb
ekran kartı = nvdia gt 730M
ram = 16gb
teşekkürler
Şu an elimde acer v3-571G i7 işlemcili bilgisayarım var. Fakat alındığı günden beri lanet ettiğim bir marka. 2 yıldır kullanıyorum belki 200-300 lira masraf yaptım. Şu an işlemcisinde bir sıkıntı var ve çözemedim. Yani bilgisayarı bırakmayı düşünüyorum. Sizce ne kadar istemeliyim ?
Özellikleri:
işlemci= i7 3630 qm
harddisk = 1tb
ekran kartı = nvdia gt 730M
ram = 16gb
teşekkürler