Çözüldü Bilgisayar tek soket mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

qnpases

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı aldığım yer istediğiniz zaman RAM upgrade yapabilirsiniz demişti. Sonra aşağıya koyduğum görselle karşılaştım. Bilgisayarım tek slot mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20231013_165335.jpg
    IMG_20231013_165335.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamadıysam çektiğiniz fotoğrafta M.2 SSD var. RAM değil orası genel olarak çekerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Görselde büyük ihtimalle göstermek istediğiniz şey m.2 ssd anakartın tam resmini atarsanız görebiliriz.
Çift slotmus.

Çift slot var gibi duruyor orada metal kapağı kaldırır mısın?
Hocam çift kanal varmış ama aldığım RAM tam oturmuyor gibi, çapraz kalıyor bastırılınca sağındaki kilitler engel oluyor. Halbuki aşağıdaki ürünü almıştım. Yanlış mı almışım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift slotmus.

Hocam çift kanal varmış ama aldığım RAM tam oturmuyor gibi, çapraz kalıyor bastırılınca sağındaki kilitler engel oluyor. Halbuki aşağıdaki ürünü almıştım. Yanlış mı almışım?

Hayır önceki konunuza baktım RAM doğru, aşağı doğru bastırman gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır önceki konunuza baktım RAM doğru, aşağı doğru bastırman gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RAM'i çok sert bir şekilde sokete sokup öyle ittirmem gerekiyormuş. İşlem tamam, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı