qnpases
Hectopat
Daha fazla
Çift slot gibili. Kapağı kaldırır mısın acaba?Bilgisayarı aldığım yer istediğiniz zaman RAM upgrade yapabilirsiniz demişti. Sonra aşağıya koyduğum görselle karşılaştım. Bilgisayarım tek slot mu?
Yanlış anlamadıysam çektiğiniz fotoğrafta M.2 SSD var. RAM değil orası genel olarak çekerseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Çift slotmus.Görselde büyük ihtimalle göstermek istediğiniz şey m.2 ssd anakartın tam resmini atarsanız görebiliriz.
Hocam çift kanal varmış ama aldığım RAM tam oturmuyor gibi, çapraz kalıyor bastırılınca sağındaki kilitler engel oluyor. Halbuki aşağıdaki ürünü almıştım. Yanlış mı almışım?Çift slot var gibi duruyor orada metal kapağı kaldırır mısın?
Çift slotmus.
Hocam çift kanal varmış ama aldığım RAM tam oturmuyor gibi, çapraz kalıyor bastırılınca sağındaki kilitler engel oluyor. Halbuki aşağıdaki ürünü almıştım. Yanlış mı almışım?
![]()
ADATA Premier 8GB DDR5 4800MHz CL40 Tek Modül SODIMM Laptop Ram AD5S48008G-S Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ADATA Premier 8GB DDR5 4800MHz CL40 Tek Modül SODIMM Laptop Ram AD5S48008G-S fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıklawww.mediamarkt.com.tr
Hayır önceki konunuza baktım RAM doğru, aşağı doğru bastırman gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.