Bilgisayar Teknolojileri Bilişim Sistemleri Bölümü Nasıldır?

Serkan Doğan

Megapat
Makaleler
66
Yer
İstanbul
Bölüm hakkında bilgi alacağım için konu başlığını böyle uygun gördüm.

Arkadaşlar 10 gün sonra tercih yapacağım. Bu bölümü düşünüyorum. Bu bölümde okuyanlar bölüm hakkındaki fikirlerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca Doğu Akdeniz Üniversitesi taban puan 224 ve tavan puan 248 ile alıyor. Benim puanım 240. Sizce bu puanla yerleşebilir miyim?

Sıralama tutmuyor fakat puan fazlasıyla tutuyor.
Puan önemli değil. Önemli olan sıralama. Sıralama tutmuyorsa anormal bir şey olmadığı sürece üzgünüm ama kazanamazsınız =/ Yine de yazın üst tercihlere. Olur mu olur :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Puan önemli değil. Önemli olan sıralama. Sıralama tutmuyorsa anormal bir şey olmadığı sürece üzgünüm ama kazanamazsınız =/ Yine de yazın üst tercihlere. Olur mu olur :)

Kontenjan boş kalırsa gelebilir mi?

Birde üst sıralara yerine ben uçuk şeyler düşünüyorum gelmesi daha zor olan şeyler. Ortalama yazsam sıkıntı olur mu?

Kontenjan boş kalırsa gelebilir mi?

Birde üst sıralara yerine ben uçuk şeyler düşünüyorum gelmesi daha zor olan şeyler. Ortalama yazsam sıkıntı olur mu?
İlk sıradan aşağı doğru sıralamalar düşecek şekilde yazın 16 tercih var yer bol :) Dediğim gibi. Gelebilir, gelmeyebilir. Denemekten zarar gelmez :)

İlk sıradan aşağı doğru sıralamalar düşecek şekilde yazın 16 tercih var yer bol :) Dediğim gibi. Gelebilir, gelmeyebilir. Denemekten zarar gelmez :)

Ben ilk sıraya 300.000 lerdeki üniversiteleri yazacağım. Aşağıya doğru indikten sıralama da 400.000 500.000 bin diye giderek değişecek. Mantıklı mı?

Ben ilk sıraya 300.000 lerdeki üniversiteleri yazacağım. Aşağıya doğru indikten sıralama da 400.000 500.000 bin diye giderek değişecek. Mantıklı mı?
Tabi tercih sizin :) Ama girmeniz yüksek ihtimal olan en az 6 hatta 8 tercih yapın. Gerisi size kalmış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı