K kbeslilerr Zeptopat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 GTX 1050 Ti. i3 10100. Bilgisayarımı temizledikten sonra FPS'imin düştüğünü fark ettim ekran kartı, işlemci, RAM hepsini çıkartıp temizledim. İşlemcinin macunu ıslaktı ama ekran kartının macunu kuruydu, sizce değiştirmeli miyim? Bir bilenin tavsiyesini duymak istedim.
GTX 1050 Ti. i3 10100. Bilgisayarımı temizledikten sonra FPS'imin düştüğünü fark ettim ekran kartı, işlemci, RAM hepsini çıkartıp temizledim. İşlemcinin macunu ıslaktı ama ekran kartının macunu kuruydu, sizce değiştirmeli miyim? Bir bilenin tavsiyesini duymak istedim.
idireus Picopat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 465 Çözümler 2 3 Ağustos 2023 #2 kbeslilerr dedi: GTX 1050 Ti. i3 10100. Bilgisayarımı temizledikten sonra FPS'imin düştüğünü fark ettim ekran kartı, işlemci, RAM hepsini çıkartıp temizledim. İşlemcinin macunu ıslaktı ama ekran kartının macunu kuruydu, sizce değiştirmeli miyim? Bir bilenin tavsiyesini duymak istedim. Genişletmek için tıkla... Bütün parçaları düzgün-tam taktığına emin misin örneğin ramin birisi düzgün takıldı diğeri değil. Artı 0 Eksi
kbeslilerr dedi: GTX 1050 Ti. i3 10100. Bilgisayarımı temizledikten sonra FPS'imin düştüğünü fark ettim ekran kartı, işlemci, RAM hepsini çıkartıp temizledim. İşlemcinin macunu ıslaktı ama ekran kartının macunu kuruydu, sizce değiştirmeli miyim? Bir bilenin tavsiyesini duymak istedim. Genişletmek için tıkla... Bütün parçaları düzgün-tam taktığına emin misin örneğin ramin birisi düzgün takıldı diğeri değil.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 3 Ağustos 2023 #3 Ne kadarlık bir düşüş söz konusu? Artı 0 Eksi
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 3 Ağustos 2023 #4 Bios ayarlarını yap. İşlemciyi çıkarttığında sıfırlanır. Artı 0 Eksi
KARL KROENEN Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #5 Bütün parçaların takılı olmasına dikkat et Artı 0 Eksi
kediyebagıranadamm Centipat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 80 Çözümler 1 3 Ağustos 2023 #6 stalist dedi: Bios ayarlarını yap. İşlemciyi çıkarttığında sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Tecrübe apayrı bir şey sağ olun hocam, bilmiyordum öğrendim sayenizde. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
stalist dedi: Bios ayarlarını yap. İşlemciyi çıkarttığında sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Tecrübe apayrı bir şey sağ olun hocam, bilmiyordum öğrendim sayenizde.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.928 Çözümler 17 3 Ağustos 2023 #7 kediyebagıranadamm dedi: Tecrübe apayrı bir şey sağ olun hocam, bilmiyordum öğrendim sayenizde. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hocam bazıları bilemeyebiliyor. O yüzden dedim. Öğrenmeleri kendi açısından çok iyi olur. Artı 0 Eksi
kediyebagıranadamm dedi: Tecrübe apayrı bir şey sağ olun hocam, bilmiyordum öğrendim sayenizde. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Hocam bazıları bilemeyebiliyor. O yüzden dedim. Öğrenmeleri kendi açısından çok iyi olur.
Anobis Hectopat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #8 Çıkarıp taktığın parçaların yerine oturduğundan emin ol. Artı 0 Eksi
KS KS K kbeslilerr Zeptopat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #9 334155 dedi: Ne kadarlık bir düşüş söz konusu? Genişletmek için tıkla... 250 iken 60 lata düştü stalist dedi: Rica ederim. Hocam bazıları bilemeyebiliyor. O yüzden dedim. Öğrenmeleri kendi açısından çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam stalist dedi: BIOS ayarlarını yap. İşlemciyi çıkarttığında sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarında neleri kontrol etmem gerek acaba? Son düzenleme: 3 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
334155 dedi: Ne kadarlık bir düşüş söz konusu? Genişletmek için tıkla... 250 iken 60 lata düştü stalist dedi: Rica ederim. Hocam bazıları bilemeyebiliyor. O yüzden dedim. Öğrenmeleri kendi açısından çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... sağolun hocam stalist dedi: BIOS ayarlarını yap. İşlemciyi çıkarttığında sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... BIOS ayarlarında neleri kontrol etmem gerek acaba?