Bilgisayar tamirden sonra FPS düştü

meriç tan

Hectopat
Bilgisayarımın 2016 senesinde ekranında ve HDDsinde problem olmuştu ve bu yıl daha yenii yaptırdım ekran kartı Driver'larımı her şeyi güncelledim. Bütün Windows Update'leri tamam ancak daha önceden CS:GO'da 80-100 FPS arası alırken şimdi 40 45 FPS'lerde gesiniyorum smoke savaş sahnelerinde ise 25 30 FPS arası alıyorum. Sadece CS:GO değil metro 2033 gibi oyunlarda da aynı sorun var. FPS'i artırmak için çözünürlüğü düşürüyorum. Ancak FPS farkı olmuyor ve bir sorum daha var. Önceden ekran kartım R5 M.230 idi ancak şu an HD8500M olarak gözüküyor ve Intel ekran kartım ise Intel HD Graphics 4400 idi şu an sadece Intel HD Graphics family yazıyor, çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın 2016 senesinde ekranında ve HDDsinde problem olmuştu ve bu yıl daha yenii yaptırdım ekran kartı Driver'larımı her şeyi güncelledim. Bütün Windows Update'leri tamam ancak daha önceden CS:GO'da 80-100 FPS arası alırken şimdi 40 45 FPS'lerde gesiniyorum smoke savaş sahnelerinde ise 25 30 FPS arası alıyorum. Sadece CS:GO değil metro 2033 gibi oyunlarda da aynı sorun var. FPS'i artırmak için çözünürlüğü düşürüyorum. Ancak FPS farkı olmuyor ve bir sorum daha var. Önceden ekran kartım R5 M.230 idi ancak şu an HD8500M olarak gözüküyor ve Intel ekran kartım ise Intel HD Graphics 4400 idi şu an sadece Intel HD Graphics family yazıyor, çözüm bulamadım.
Hocam senin Ramler bilgisayarı kastırıyordu çıkardım para istemez.
Ekran kartı güncellemesini yüksek ihtimalle yanlış yapmışsınız. Aynı durum bende de söz konusuydu baktım HD8500M diye bir şey yazıyor Allah Allah dedim. Hatta baya baya eskiden konu açtım, driverları tekrar silip kurdum şimdi R5 M.230 olarak görünüyor.

İlk önce şunlarla başlıyalım.
1-)sağlam bir küfür bettua değil sonra geliriz.
2-)tamirciye senden büyük birisiyle (kalıplı biri) ile gitmek.
3-)tamirciye söylersin ağabey şöyle yapmışsın ayıp oluyor %25 ihtimal.
4-)işi bilen biriyle tamirciyi basın kamera kayıtları %5 ihtimal.
5-)inşallah kış ayında kombin yaz ayında buzdolabın bozulur bedduası.
6-)5-6 kişi ile gitmek.
7-)soğuk buzlu bir su.
Edit: Ama unutmıyalım PC'yi son kontrolden geçirelim format vb Driver silip kurulumu.

Gözümde canlandı. Sokak arasında, genellikle wolfteam, Zula oynayan, en fazla 6-7 kişinin olduğu bir internet Cafe.
-Teşekkürler abi iyi günler.

img_20130825_135634.jpg

+Eyvallah kardeşim...İyi okuturuz bunları temiz.

Herkes parçaları çalmıştır demiş.
Masaüstü değil laptoptan bahsediyor.

Hocam senin Ramler bilgisayarı kastırıyordu çıkardım para istemez.

Ekran kartı güncellemesini yüksek ihtimalle yanlış yapmışsınız. Aynı durum bende de söz konusuydu baktım HD8500M diye bir şey yazıyor Allah Allah dedim. Hatta baya baya eskiden konu açtım, driverları tekrar silip kurdum şimdi R5 M.230 olarak görünüyor.
Dediği gibi driverları yanlış yüklemiş olabilirsin.

Ne boş beleş bir foruma dönüşmüş burası. 4 5 yıl sonra ilk kez girdim ve karşılaştığım yorumlara bak rezalet. Herkes yok çalınmış yok şöyle olmuş. 3 4 sene önce kullandığın oynadığın cs go aynı cs go değil artık sistem gereksinimleri gelen update ler ile arttırıldı. 8500m laptop lar da r5 m230 dur zaten. Driver ile ilgili bir durum. Hata filan yok yanlış Driver yükleme de yok. Pc de hiç bir problem yok. Problem burda kendini akıllı sanıp. Konuyu okumadan okusa bile anlamadan sıfır beceri ve bilgiye sahip insanların başkalarının günahını almasında. Birisi de çıkıp r5 m230 un laptop kartı olduğunu yada 8500 m in laptop kartı olduğunu akıl edememiş. Yıllar sonra ilk kez girdim daha da girmem. Rezalet.

Ne boş beleş bir foruma dönüşmüş burası. 4 5 yıl sonra ilk kez girdim ve karşılaştığım yorumlara bak rezalet. Herkes yok çalınmış yok şöyle olmuş. 3 4 sene önce kullandığın oynadığın CS:GO aynı CS:GO değil artık sistem gereksinimleri gelen Update'ler ile arttırıldı. 8500M laptoplar da R5 M.230 dur zaten. Driver ile ilgili bir durum. Hata falan yok yanlış driver yükleme de yok. PC'de hiçbir problem yok. Problem burada kendini akıllı sanıp. Konuyu okumadan okusa bile anlamadan sıfır beceri ve bilgiye sahip insanların başkalarının günahını almasında. Birisi de çıkıp R5 M.230'un laptop kartı olduğunu ya da 8500 m in laptop kartı olduğunu akıl edememiş. Yıllar sonra ilk kez girdim daha da girmem. Rezalet.

Mahalle bilgisayarcısı ya da internet kafeci olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı