Bilgisayar temizliği nasıl yapılabilir?

baha1637

Hectopat
Daha fazla  

Hocam size tavsiyem 1 adet elektrikli kompresör 1 adet kaliteli termal macun köpüğü vs bulaştırmayın derim ne olur ne olmaz elinizde kalmasın.

Kral arabamı yıkıyorsun bunların hiçbirine gerek yok. Süpürgenin üst kısmına hortumu tak dışarıya hava üflesin onla tozunu alsan yeter. :D

Fanları kalemle vs. durdur havayla beraber dönmesin. Kenarında kalan artıkları kolonya ve kulak çöpüyle temizlersin.

Elektrikli kompresör ile detaya girilmiyor ki hocam fanlarda falan gene tabaka kalıyor.

Nasıl detaya girmiyor. Tut bakalım bir havayı nasıl oluyor fanlar etrafta katman katman tozlar uçuşuyor. Hiç yapmasam tamam dicem de.

Fazla tecrübeniz yoksa önermiyorum ama ben tüm parçaları söküp kasayı ayrıca temizlemeyi, sonra parçaları da tek tek temizleyip yerleştirmeyi tercih ediyorum. Tecrübeniz varsa bence sizde böyle yapın.

Fazla tecrübeniz yoksa önermiyorum ama ben tüm parçaları söküp kasayı ayrıca temizlemeyi, sonra parçaları da tek tek temizleyip yerleştirmeyi tercih ediyorum. Tecrübeniz varsa bence sizde böyle yapın.

O şekilde yapacağım ama hasas yerleri temizlerken izopropil alkol ile temizlemeyi düşünüyorum.

Benim okadar imkanım yok :) Peçete ıslak mendil :D

Arkadaşlar kontak sprey, plastik yüzey temizleyici, el hava spreyi aldım bugün geldi hava spreyi daha bugün laptop temizlerken akşama bitti o kadar çok kullanmama rağmen kontak spreyde aynı şekilde bitti plastik yüzey temizleyicisi de leş gibi kokuyor bir fark göremedim normal silmeden dediğiniz gibi komprosör alsam daha iyi miş iyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı