Bilgisayar TL-WN722N aygıtını görmüyor

Daha fazla  
Profil Kapağı
1525343361
Kablosuz internet aygıtının markası TP-Link TL-WN722N V1 model. Eskiden Windows 7 kullanırken formattan sonra sürücümü yükleyip kullanıyordum, birkaç sene önce bu işlerden anlayan bir aile dostu gelip Windows 10 kurmuştu ve internet de gayet iyi çalışıyordu. Dün yeni SSD aldıktan sonra format attım, bütün sürücülerimi de kurdum ama kablosuz internet sürücüsünü kuramadım. Hem güncel sürücüyu telefonuma indirip oradan bilgisayara attım denedim hem de elimdeki CD ile denedim ne yaparsam yapayım sürücüyü kurup değişiklikler için bilgisayarı yeniden başlatın dediğinde hiçbir değişiklik olmuyor. Aygıt yöneticisinde de gözükmüyor ama aygıtın kablosunu çıkarıp taktığımda bilgisayardan ses geliyor. Nasıl çözebilirim bu durumu?

Windows 10'un eski sürümlerinden birini kurup elinizdeki mevcut driver ile test ediniz. Windows 10 bu tip sorunlar çıkarabiliyor. Mesela HP LaserJet 1010HB yazıcı, 2018 ve önceki sürümlerde problemsiz çalışırken 2018 sonrasında sorunlar çıkarıyor. TP-Link marka Wireless ürünlerin eski versiyonları da aynı şekilde uyum sorunlu. TP-Link ile iletişime geçip V1 için yeni driver var mı sorabilirsiniz? TP-Link: 0 850 72 444 88

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı