Bilgisayar toplama için iyi bir site önerisi

serhadcicekli

Centipat
Daha fazla  
Birkaç güne hayatımdaki ilk oyun bilgisayarını toplayacağım da çok uzun süreli kullanmak için özellikleri de yüksek seçtim. Ama fiyatlar çok değişiyor. Fiyatları diğer satıcılara göre daha ucuz olan ve garanti, iade, teknik destek gibi konularda da hiç sorun çıkarmayacak bir site lazım. Benden kaynaklı olmayan bir sorun çıkar ve iade kabul etmeme gibi bir durum oluşursa çok kötü yanarım. Dediğim koşullara uyan bildiğiniz güvenilir siteler hangileri?

Düzenleme:
Ben mi bir hata yaptım bilmiyorum ama konuya cevap veremiyorum :D

@Tyrus Peki o sitelerin garanti, iade vb. sorun çıkarmayacağından nasıl emin olabilirim?

35-40k arası ekran kartı önerebilir misiniz? Site yukarıda dediğim gibi olsa iyi olur

Son düzenleme:
Birkaç güne hayatımdaki ilk oyun bilgisayarını toplayacağım da çok uzun süreli kullanmak için özellikleri de yüksek seçtim. Ama fiyatlar çok değişiyor. Fiyatları diğer satıcılara göre daha ucuz olan ve garanti, iade, teknik destek gibi konularda da hiç sorun çıkarmayacak bir site lazım. Benden kaynaklı olmayan bir sorun çıkar ve iade kabul etmeme gibi bir durum oluşursa çok kötü yanarım. Dediğim koşullara uyan bildiğiniz güvenilir siteler hangileri?

Hocam her sitede fiyatlar normal olmuyor onun için Akakçe'den fiyatlara bakın.

@Tyrus peki o sitelerin garanti, iade vb. sorun çıkarmayacağından nasıl emin olabilirim?

Hocam zaten o parça sorunlu çıkarsa 14 günlük yasal iade etme hakkınız var iade almazsa tüketici hakem heyetine başvurursunuz zaten aldığınız satıcı tanınırsa sorun çıkarmaz alacağınız ürünün yıldızına ve yorumlarına da bakabilirsiniz.

Öyle sistem toplanmaz bir siteden. Ya siteden direkt olarak hazır sistem alın. Ya da parçaları Akakçe üzerinden en ucuzunu bulup ayrı ayrı toplayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı