Hoover kurutma makinesi alınır mı?

Hoover marka ürünler çok fazla sorun çıkarıyorlar ve tamir için satılan parçalar çok pahalı. Bütçe biraz daha artarsa Vestel km95301 modelini öneririm. Henüz 2 haftadır kullanıyorum ama çok memnunum.

Hoover marka ürünler çok fazla sorun çıkarıyorlar ve tamir için satılan parçalar çok pahalı. Bütçe biraz daha artarsa Vestel km95301 modelini öneririm. Henüz 2 haftadır kullanıyorum ama çok memnunum.
Valla bütçe aslında 12k ama 13k civarı bu da daha fazla çıkamayacağım gibi ama yine de teşekkürler

Hoover marka çamaşır makinesi için ana kart arıyorum 1 aydır. Bulamadım maalesef. Arıza durumunda yedek parça bulmak biraz zor oluyor. Ama kaliteli italyan markadır.

Hepsiburadadan alsam acaba kırık dökük gelme ihtimali de korkutuyor beni açıkçası
Kargoda yada ürünü açarken video alın. Hepsiburada bu gibi durumlarda aracı oluyor. Sorun yaşamazsınız. Hasarlı bir ürünü zaten kargodan teslim almamalısınız. Kutuda bir ezilme yoksa da bu satıcı firmayı ilgilendirir. Bununla ilgili de video alırsanız yardımcı oluyorlar. Daha önce benzer bir sorun yaşadım ve iade aldım.

Kargoda yada ürünü açarken video alın. Hepsiburada bu gibi durumlarda aracı oluyor. Sorun yaşamazsınız. Hasarlı bir ürünü zaten kargodan teslim almamalısınız. Kutuda bir ezilme yoksa da bu satıcı firmayı ilgilendirir. Bununla ilgili de video alırsanız yardımcı oluyorlar. Daha önce benzer bir sorun yaşadım ve iade aldım.
Servis gelmeden kutuyu açmam servis açarken videoya alayım o zaman teşekkürler

Servis gelmeden kutuyu açmam servis açarken videoya alayım o zaman teşekkürler
Tabi oda var. Kurulum için servis gelecek. Onlar direk şahit olursa rapor tutarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı