Bilgisayar toplama konusunda en iyi üyeler kimler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O üyeler sürekli değişiyor çünkü talep çok fazla sistem toplama konularına. Yaklaşık 2-3 sene önce Xeon sistemlerimiz ile @MWarfare hocam ile domine ederdik sistem konularını... Daha sonra ben daha teknik kısımlara yönelmeye başladım. MWarfare hocam ise buralara uğramaz oldu. :(

Tam anlamıyla sistem toplama değil de parça önerisi konusunda birkaç isim yazacağım.

@HABAR kıyı da köşede kalmış insanların pek aklına gelmeyen ürünleri önerdiği için ben arkadaşı takdir ediyorum. Böyle herkes bir ürünü öneriyor arkadaş gelip bir ürün söylüyor ne markayı ne ürünü duymamış oluyorum ama kullanıcı yorumlarına (özellikle yabancı kaynaklara) bakınca herkes memnun. Adeta yetenek avcısı :D.

@enonertetanem isiml üyeninde önerilerini güzel buluyorum fakat bu aralar pek göremedim :).

Diğer arkadaşların isimlerini zaten herkes bol bol yazmış :) onlara da saygılarımı iletiyorum.

Bu kadar bilgili arkadaşları bulmuşken yardım isteyelim bakalım

Bu kadar bilgili arkadaşları bulmuşken yardım isteyelim bakalım
O konuya etiketlesen daha mantıklı olmaz mı?

Sen yıllardır bu işi yap, DDR2 zamanında kasalar topla sat. Gel de seni etiketlemesinler 😀

Özellikle diyorum. Güncel sistem konularına değil, ikinci el DDR3 (Artık kimseye DDR2 önermiyorum) sistem toplayacaklar direkt etiketlesin beni piyasaya da hakimim. Tabii 1 aya askerim o da ayrı konu yani 1 aylık zaman içinde ikinci el düşük-orta bütçesi olanlar direkt beni görsün.

Güncel sistemleri RTX2000 serisinden sonra saldım takip etmiyorum, eden arkadaşlar var.

@Mustafafnt hocam. 3-4 ay öncesine kadar 3000-5000TL bütçede sistem toplama konularının hepsinde vardı. Bu aralar pek görünmüyor ya da ben görmüyorum. Benim sistemimi toplayan kişidir ayrıca. Tekrardan teşekkürler ona.
Artık konu dışı takılıyor reyiz. Eskiden bolca sistem toplardı, eleştirirdik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı