Bilgisayar Toplamada Nelere Dikkat Edilmeli?

O zaman sisteminizdeki ekran kartına göre bir dönüştürücü almak lazım gelecek gibi.

Gayet güzel bir sistem olmuş, sadece +8GB RAM eklemen gerekecek. 5000 civarına daha iyisi toplanırmı bilmiyorum açıkçası son zamanlarda pek bakmıyorum topalama fiyatlarına.
SSD galiba James Donkey kullanılmış. Mutlaka değişin o ürünü. Adata, Corsair ve s. gibi ürünlere bakın.
Forumda bir arkadaş vardı, GTX 1070 Asus Turbo modelini kullanıyordu. Ama ısı ile bağlı bir sorun olmadığını söylüyordu. Yani bende çoğu kişi gibi Turbo modeller alınmaz diyorum ama kullanan adam bir sorun çıkartmadığını söyledi. Bence alına bilir.

Zaten hangi model olursa olsun belli bir standartın üzerinde üretilmek zorunda.

Intel Core i5 9400F
Galax GeForce GTX1070 EX 8GB 256Bit GDDR5 Ekran Kartı
Asus PRIME Z370-P II Intel Z370 4000Mhz O.C DDR4 ATX Anakart
Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3000MHz
Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 210MB/s 64MB
Adata SU650 480GB 520-450MB/s SSD
High Power 600W Simplicity 80+ Kırmızı Led Fanlı Güç Kaynağı
Bu sistem kesinleşti, alıyorum. İtirazınız var mı?
Ek olarak anakart için OC yapmama gerek var mı?

@sarahsoles

HDD’yi 500 Gb yapıp SSD olarak M2 olan güzel bir SSD alabilirsin. Eğer gerek yok diyorsan Adata SU650 yerine Samsung Evo 860 öneririm.

HDD’yi 500 Gb yapıp SSD olarak M2 olan güzel bir SSD alabilirsin. Eğer gerek yok diyorsan Adata SU650 yerine Samsung Evo 860 öneririm.
Bir internet mağazası üzerinden topladığım için dediklerin olmuyor maalesef, en son Adata 480gb var ve onu seçtim. HDD ise normalde yok ama ben 1TB ekledim. HDD ve SSD'i iptal edip başka bir yerden almamı öneriyor musunuz

Bu var

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…