serendipçe
Kilopat
Şimdik inceleme fırsatını buldum. Sistem güzel gözüküyor. Fiyatı da uygun. İsteklerinize göre ekleme çıkarma yapabilirsiniz. Son zamanlarda birçok influencer çeşitli pazarlarla anlaşıp böyle sistemler çıkarmaya başladı. Hemen hemen hepsi aynı zaten. Kullanıcı istekleri üzerine ekleme çıkarma yapabiliyor zaten.İlginiz için teşekkürler, üstte bahsettiğim sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? @Stannex
Bilgilendirme için teşekkürler, son bir şeyi ekleyip buna son vereceğim.FRİSBY KASA+PSU YÜZÜNDEN 600 LİRA ZARARA GİRDİM... » Sayfa 1 - 7
Frisby 9235G PSU Nasıldır? - Technopat Sosyal
Genel olarak kaliteli olduğu söylenemez. Hiçbir PSU inceleme ve araştırma sitelerinde adı geçmeyen, tehlikeli PSUlar. Xigmatek PSUlardan bile daha kalitesiz olduklarını düşünüyorum ki Xigmatek PSUlarının da çoğu gerçekten kötüdür.
Bilgilendirme için teşekkürler, son bir şeyi ekleyip buna son vereceğim.
Intel Coffee Lake i5 8400 2.8GHz, GTX1070 8GB, 8GB DDR4, 240GB SSD 600W Oyun Bilgisayarı
Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz, darboğaz yapar mı? Fiyatı beni çok şaşırtıyor, aynısının 1080 olan versiyonu da var. Palit ekran kartını kullanıyorlar, eğer darboğaz yapmazsa 1080'e geçiş yapabilirim.
(Özelleştirme olarak 1TB HDD ve 2x8 RAM ekledim.)
@sarahsolesPalit de sıkıntı yok, güç kaynağı Frisby, Xigmatek kadar kötü değil. O sistemi sağlıklı şekilde 5-6 yıl besleyebileceğini düşünüyorum.
-67 liraya i5 9400f'ye çıkılabiliyor. Bunu göz önünde bulundurun. %5-10 da olsa daha iyi performans sağlarsınız. Sonuç olarak 1080pde belli darboğazlara takılacaksınız, o %5-10un bile etkisi hissedilir.
Fakat tek fanlı GALAX 1080'i önermem. Blower kartlar fazla ısınabiliyor.
Eğer ki mümkünse, +400 fark ile Z370 anakart alıp 3000 MHzlik RAMleri alırsanız, fena olmayacağını düşünüyorum. Bana mevcut sistemdeki anakart çok sade geldi, en azından 4+2 faz kullanılabilirdi, 4+1 faz biraz fazla muhafazakar olmuş.
Z370 alırsanız, ileride 8700k, 9700k, 9900k gibi işlemcileri de takabilme ve overclock yapabilme şansınız olur. H310'a 8700 takmanız bile zor, epey kısıtlayacaktır sizi.
Çünkü bu tür bir 8400 + 1080 sistemde, oyunlarda önce pörtleyecek bileşen 8400 olacaktır. Fakat 1080'in daha 4-5 yıl yüksek FPS ömrü var. O ömre i5 8400 bir noktada nefes yettiremeyebilir. Basit bir işlemci yükseltmesiyle ileride ekran kartınızdan daha çok FPS çıkartabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.