Bilgisayar toplamak için beklenmeli mi?

Makaleler
7
Arkadaşlar merhaba. Son günlerde ekran kartı olarak ortalıkta stok yok. Bu da tabii fiyatları etkiliyor. Ben yakın zamanda bir sistem toplayacaktım, yine ekran kartı stok durumu yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım.

Sizlere bir sorum var, son günlerde dolar düşmeye başladı. Sizce sistem almak için beklemeli miyim, yoksa almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Son günlerde ekran kartı olarak ortalıkta stok yok. Bu da tabii fiyatları etkiliyor. Ben yakın zamanda bir sistem toplayacaktım, yine ekran kartı stok durumu yüzünden vazgeçmek zorunda kaldım.

Sizlere bir sorum var, son günlerde dolar düşmeye başladı. Sizce sistem almak için beklemeli miyim, yoksa alınır mı?

Evet Türk lirasına ve maaşlara indirim gelir tabii bekleyin (!)

Sizlere bir sorum var, son günlerde dolar düşmeye başladı. Sizce sistem almak için beklemeli miyim, yoksa almalı mıyım?
Ben indirimleri kovalaya kovalaya sistemin büyük parçasını aldım. Sizde öyle yapabilirsiniz. En mantıklısı bu gibi. Beklersen fiyatlar daha artabilir, azalabilirde. O yüzden bence indirimleri kaçırma derim.

Ben indirimleri kovalaya kovalaya sistemin büyük parçasını aldım. Sizde öyle yapabilirsiniz. En mantıklısı bu gibi. Beklersen fiyatlar daha artabilir, azalabilirde. O yüzden bence indirimleri kaçırma derim.
İncehesap'ta olan gaming cuma indirimleri falan olabilir mi? Yoksa onun dışında her gün farklı sitelerden kontrol mü etmeliyim?

İncehesap'ta olan gaming cuma indirimleri falan olabilir mi? Yoksa onun dışında her gün farklı sitelerden kontrol mü etmeliyim?
Olabilir, ama stoklar saniyeler içinde bitiyor diye duydum. Ki bende bir göz atmayı düşünüyorum. Her gün değilde belli başlı günler var, Muhteşem Cuma, Yılbaşı indirimi vs. Tabi bunlar geçen indirimler. Bunlar gibi sabit indirimleri takip edebilirsiniz.

Hocam genelde İtopya ve İncehesap'da indirimler oluyor. İtopya sanırsam hafta sonu yapıyordu özellikle indirimleri. Ancak en garanti cuma günü olan İncehesap'ın yaptığı indirim, oradan güzel fiyata bulabilirsiniz. Zamanla stoklar düzelir ancak o kadar bekleyecek sabırınız var mı bilemem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı