2 yıl çalışıp neden sistem almak istiyorsunuz anlamış değilim. Ben şahsen 2 yıl çalışmış olsam o parayı saklardım veya yatırım yapardım. Bilgisayar oynamak için saçmazdım.
2 yıl çalışıp neden sistem almak istiyorsunuz anlamış değilim. Ben şahsen 2 yıl çalışmış olsam o parayı saklardım veya yatırım yapardım. Bilgisayar oynamak için saçmazdım.
Doğruyu söylemek gerekirse ben haftalık harçlıklarımdan biriktiriyorum ayda 80TL alıyorum harçlığım o kadar onu da kumbarama atıyorum ve başka birimlere çeviriyorum yükseldiğinde Türk lirasına çeviriyorum böyle para kazanılabilir ama 3 5 TL tabii böyle 5000 10000 basıp yükseldiğinde alırsanız 2 katı kar edersiniz 10000'i 20000 yaparsınız 10000'e sistemi toplar diğer 10000 IDE kumbaranıza atar veya bir banka hesabı açar orada biriktirirsiniz faizlerini beklersiniz
Laflarını bil de konuş. Bende Türkiye'de yaşadım ve kendi çabamla Almanya'ya yerleştim. Şu anda üniversite okuyorum Türkiye'de tatil dönemlerinde Almanya'ya dönüyorum. Hava falan da atmaya çalışmıyorum neyse o.
Evet büyüyüncede alamazsın çok zordur burada. 2 sene çalışıp güzel bir sistem toplıyabilirsiniz ama 2 yılda az değil öğrenciyiz hiç harcamadan yapamayız zaten.
Laflarını bil de konuş. Bende Türkiye'de yaşadım ve kendi çabamla Almanya'ya yerleştim. Şu anda üniversite okuyorum Türkiye'de tatil dönemlerinde Almanya'ya dönüyorum. Hava falan da atmaya çalışmıyorum neyse o.