Bilgisayar toplamak için güvenilir site

2 APU sistem, İşlemci + Anakart + RAM + SSD + PSU alışverişi yaptım ayrı ayrı olarak. Aynı gün ibaresi yazılan ürünler aynı gün kargoya verildi. Hazır APU sistemler, 2. gün kargoya verilmişti. Telefonla ulaşabileceğiniz ve satın alım sonrası teknik destek alabileceğiniz bir yer. Ağırlıklı olarak hazır sistem fiyatları daha uygun. Alternatif olması için linkini bırakıyorum ;

Ayrıca medyada gözüken yüzler biraz dalgacı tipler, hiç böyle polemiklere gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
İnventus çok iyi müşteri memnuniyeti konusunda. Benim tavsiyem kendin toplaman, hem ucuz hem de daha sonradan temizlemek için nasıl takılır çıkarılır anlıyorsun. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap ve Teknobiyotik'te hazır toplanmış bilgisayarların fiyatı uygun oluyor, bir bakmanı öneririm. İstersen parçaları alternatifleri ile de değiştirebiliyorsun. Ama bence İtopya'dan uzak dur, bir ara telefonlara bakılmıyordu ve ilgisizliği tutmuştu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı