Bilgisayar Toplamak İçin İdeal Site - Mağaza ?

Nereden PC toplamalı ?

• Oy verenlerin toplamı
    22
100 metre yakınımda Vatan var. Piyasanın 100 tl üstünde satsa bile gidip ordan alıyorum. Hem alacağım donanımla koklaşıyorum hem de merak ettiğim soruları soruyorum ve orada donanım düzgün çalışıp çalışmadığını test ettiriyorum. Üstelik garanti hizmetini de üstleniyor. Bu yüzden Vatan Bilgisayar.

Akakçe her zaman en ucuzunu bulamıyor. Bazen kendiniz zaman ayırıp didik didik araştırmanız gerekiyor.
Arkadaş seçeneklere site isimleri koyunca bende site önerdim. Dediğin doğru yapabiliyorsa öyle yapsın tabi. Ama Akakçe'den ulaşarak toplamaj Sinerji ve Teknibiyotik'ten toplamaktan her zaman daha ucuz.

Fiyatı sorun değilse, bana güven versin derseniz İnventus ve Vatan olabilir.
Bunun dışında fiyat her yerde değişiklik gösterebilir. Bunu göz önüne almadan ben Teknobiyotik diyebilirim sanırım. Emin olamam. Hiç bilgisayar alışverişi yapmadım.

Vatan Bilgisayardan önceden birçok ürün aldım hiç memnun değildim. O yüzden pek sıcak bakmıyorum. Sinerji bilgisayardan topladım bilgisayarımı. Montajını yapıyorlar, parçalar çalışıyor mu diye kontrol ediyorlar ve öyle yolluyorlar. Sıkıntı çıkmaz yani.

Bir tek 3000MHZ ram bulamamıştım. Vatandan almak zorunda kaldım. Korkarak aldım fakat şuan sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00