Bilgisayar toplamak mı hazır sistem mi?

Ben imzamda yazan sistemi tam olarak 22.100 TL ye tek tek sıfır topladım. Takdir sizin.

Ekran karti ikinci el alirsan toplamak daha iyi.

İkinci el olarak toplarsan toplamak daha mantıklı ama eğer ben sıfır istiyorum dersen hazır sistem al

Bu bütçede bilgisayar toplama devri bitti. Hazır sistem daha ucuza gelir.

Ben kendim topladım daha 3 hafta önce piyasada alamazsın. 1 TB 970 EVO Plus, 32 GB RAM, 6700XT, 5600X, Dark dimond Pro mesh, Gigabyte P650b PSU. 13,750 ye topladım.

Hazır sistemler daha ucuz olabiliyor, toptan alındığı için bazı parçalar uygun fiyatlı oluyor ve toplamaya göre daha uygun olabiliyor.

Ben daha uyguna geldiği için hazır sistem aldım, genelde de daha ucuz oluyor zaten hazır sistemler. Fiyat/performans değerlendirmesi yaparak almak daha doğru bir tercih olur.

i3 12100 yanında RX 6600 var gayet memnunum ısınma desen yok FPS desen bayağı tatmin edici fiyat desen dolar 25 lira olacak neredeyse 12 k gayet uygun toplama uğraştırıcı üstelik fiyat dalgalanması fazla doların ne yönlü gideceğini kimse kestiremiyor al bir hazır sistem keyfine bak.

Muhtemelen 2.el piyasasını bilmiyor emot atanlar.

üst seviye pc toplamadığın sürece her türlü hazır sistemler uyguna geliyor gaminggentr,sinerji,incehesap gibi sitelere bakabilirsin itopyayı tasvip etmiyorum.

Eğer almadıysan şöyle şunu alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…