Bakın mesela bu arkadaşın topladığı parçalardan bahsediyordumYazdığınız parçalar uyumsuz onların yerine bu parçalara bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 169795
Bütçenizden 60 TL gibi daha az bir rakam. İsterseniz ekran kartını değiştirip 50 lira farkla MSI ya da Asus modelleri ekleyebilirsiniz.
Psu'yu Amazon'dan Evga alabilir. Yaklaşık 150 liraya 500w 80+ alınabilir.Yazdığınız parçalar uyumsuz onların yerine bu parçalara bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 169795
Bütçenizden 60 TL gibi daha az bir rakam. İsterseniz ekran kartını değiştirip 50 lira farkla MSI ya da Asus modelleri ekleyebilirsiniz.
Nvidia daha iyi diyorlar çoğu oyun Nvidia destekliyor diyorlar AMD mantıklı olabilir mi ki ?Yazdığınız parçalar uyumsuz onların yerine bu parçalara bakabilirsiniz.
Eki Görüntüle 169795
En geç 3 aya alabilirimİşlemci. Ama burada asıl önemli olan tüm parçaları toplamda ne kadar sürede satın alabileceğinizdir. 1 yıl mı? Ne kadar bir sürede? Aşırı uzun sürecekse, cevap da ona göre değişebilir.
Her ikisinin de kendine gore avantaj ve dezavantajlari var. Ama bu butceye alabileceginiz ortalama kart budur. Oyun konusunda da sunu diyebilirim, evet bazi oyunlar AMD bazilari ise Nvidia desteklidir fakat onemli olan sizin oynamak istediginiz oyunlardir ne kadar cok oyun desteklerse desteklesin oynamak istediginiz oyun desteklenmedigi surece performans eksikligi yasarsiniz. Ama sunu da belirteyim bu performans farki oyle cok fazla duzeylerde degildir. Belki 3-5 FPS dolaylarindadir.Nvidia daha iyi diyorlar çoğu oyun Nvidia destekliyor diyorlar AMD mantıklı olabilir mi ki ?![]()
250 tl m hazır sana güvenmek istiyorum sistem konusunda eğer eminsen anakartı yarın sabah sipariş edicemHer ikisinin de kendine gore avantaj ve dezavantajlari var. Ama bu butceye alabileceginiz ortalama kart budur. Oyun konusunda da sunu diyebilirim, evet bazi oyunlar AMD bazilari ise Nvidia desteklidir fakat onemli olan sizin oynamak istediginiz oyunlardir ne kadar cok oyun desteklerse desteklesin oynamak istediginiz oyun desteklenmedigi surece performans eksikligi yasarsiniz. Ama sunu da belirteyim bu performans farki oyle cok fazla duzeylerde degildir. Belki 3-5 FPS dolaylarindadir.
Elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim ki sosyalin amacı bu zaten. Yalnız anakartı tek sipariş etmeyin işlemci, RAM yokken boşa yatar. Üçünü şimdi sipariş edip bir süre dahili ekran kartıyla kullanıp sonra yeni ekran kartınızı ekleyebilirsiniz.250 tl m hazır sana güvenmek istiyorum sistem konusunda eğer eminsen anakartı yarın sabah sipariş edicem2008 den beri bilgisayar kullanıcısıyım ilk kez toplama bilgisayar alıyorum cahilliğim affola
![]()
Sizi baya uğraştırdım kusura bakmayın ama son sorumu soruyorum anakartı hemen şimdi alabilirim, anakartı aldıktan sonra hemen takabilirmiyim yani şu an ki sistemime uygun mu ?Elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim ki sosyalin amacı bu zaten. Yalnız anakartı tek sipariş etmeyin işlemci, RAM yokken boşa yatar. Üçünü şimdi sipariş edip bir süre dahili ekran kartıyla kullanıp sonra yeni ekran kartınızı ekleyebilirsiniz.
Hayır hocam elinizdeki işlemci ve RAM yeni anakartınıza uymaz. Onun için işlemci, anakart, RAM takım olarak almanızı öneririm. Diğer türlü anakartı yatırıp bekletmeniz gerekir.Sizi baya uğraştırdım kusura bakmayın ama son sorumu soruyorum anakartı hemen şimdi alabilirim, anakartı aldıktan sonra hemen takabilirmiyim yani şu an ki sistemime uygun mu ?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.