Bilgisayar dışında aktif olarak bir aktiviteniz varsa ona yoğunlaşırdım ben olsam. Bilgisayarın tadı arkadaş ortamından ibaret bana göre ondan Online rekabetçi oyunları oynuyorum arkadaşlarımla hep, sadece geçen Metro Exodus oynamıştım indirimde ve ilk oyunlarını oynadım diye onun dışı pek hikaye oyunu sevdam yok. Oyunu arkadaşlarınızla beraber oynayınca binlerce saati geride bırakmanızı sağlayabiliyor. Ben de RDR2'yi Ultra'da oynamak isterdim şu an ama ikisi arasında seçim yapmam gerekirse Online rekabetçi oyunlarını arkadaşlarımla oynamayı tercih ederdim. Tabii bu söylediklerim bilgisayar dışında aktif aktiviteniz pek yoksa diye. Eğer varsa Online rekabetçi oyunları değil de hikaye oyunlarına uygun bir bilgisayar alıp gününüzde o aktiviteyle ilgilendikten sonra kafa dağıtmak için birazcık yarıda bıraktığınız keyifli hikayeye devam etmenizi tavsiye ederdim  bunları yazdıktan sonra öğrenci olduğum için ders gibi kendimi geliştirmem gereken konular olduğunu düşündüm. Ancak yazdığınıza göre bir işiniz var ve hayatınızdan mutluysanız boş vaktinizin hepsini bilgisayarla geçirebilirsiniz. İşi özetlersem bence bilgisayar dışı aktif aktiviteniz varsa size keyifli 10 saat geçirebilecek çok oyun var onları tercih ederdim ben olsam. Eğer bu pandemi günlerinde bilgisayar dışında yapacak aktivite bulamadıysanız Online rekabetçi oyunlarına da bakmanızı tavsiye ederim yazdığınız arkadaş gibi 2 ay sonra bırakabileceğiniz şeyler değiller
 bunları yazdıktan sonra öğrenci olduğum için ders gibi kendimi geliştirmem gereken konular olduğunu düşündüm. Ancak yazdığınıza göre bir işiniz var ve hayatınızdan mutluysanız boş vaktinizin hepsini bilgisayarla geçirebilirsiniz. İşi özetlersem bence bilgisayar dışı aktif aktiviteniz varsa size keyifli 10 saat geçirebilecek çok oyun var onları tercih ederdim ben olsam. Eğer bu pandemi günlerinde bilgisayar dışında yapacak aktivite bulamadıysanız Online rekabetçi oyunlarına da bakmanızı tavsiye ederim yazdığınız arkadaş gibi 2 ay sonra bırakabileceğiniz şeyler değiller 
Bir de hikayeli oyunlar derken konsol alacaksanız PS5 öneririm çıkan exclusive her oyun keyifli 10 saat tanımına uyuyor.
Edit: Vallahi bayağı iyi yazmışım.

Bir de hikayeli oyunlar derken konsol alacaksanız PS5 öneririm çıkan exclusive her oyun keyifli 10 saat tanımına uyuyor.
Edit: Vallahi bayağı iyi yazmışım.