Bilgisayar toplayanlar sistem bileşenlerini nereden temin ediyorlar?

484873

Decapat
Bilgisayar toplama işini yapan bir insan ekran kartlarını ve diğer parçaları genellikle nereden (hangi siteden) temin eder? Ekran kartları piyasaya çıktığı anda stoklarda bulamıyorum, onlar nereden buluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar toplama işini yapan bir insan ekran kartlarını ve diğer parçaları genellikle nereden (hangi siteden) temin eder? Ekran kartları piyasaya çıktığı anda stoklarda bulamıyorum, onlar nereden buluyor?

Nvidia kendisi gönderiyor onlara.

Türkiye üzerinden alacaksan akakçe, cimri gibi sitelerden bakabilirsin. Yurdışı için amazon japonya kampanyalarını takip edebilirsin.
Ayriyeten bu dönemde toplamak pek mantıklı değil, hazır sistemler daha uyguna geliyor.

Şu anda bireysel olarak tek tek toplamak pek mantıklı değil. Sistem olarak alırsan daha uyguna geliyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı