Bilgisayar üzerinde sürekli internet gidiyor

Merhaba,
1-2 hafta önce Linux kullanıyordum, 3-4 ay önce de Windows kullanıyordum. O zamanlar bir sıkıntı yoktu. Linux'tan Windows 11'e geçince internette dolaşırken bir sorun yaşamıyorken oyun oynarken ya da internete sürekli bağlı kalan bir şeye girince sürekli bağlantı kopmaları yaşıyorum. Evde başka herhangi bir cihaz bu durumu yaşamazken bilgisayarımda bu sorunu yaşıyorum. Steam üzerinden offline oynanabilen Ghostrunner'i yükledim, Steam'e sürekli bağlı diye internet onda da gidiyor. Roblox'ta da sürekli internet gidiyor, Roblox'ta oyun varken sanki ping varmış gibi geliyor. Oyuna girince Spotify'da müzik açarken müzikte donmalar yaşıyorum, daha sonrasında da internet gitmekte. Bu sorunu artık çözmek istiyorum, bir yerde de çözüm bulamadım. Bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi? Delireceğim artık bu sorundan.

Bu sorunu ben de yaşadım pandemide süreki kesiliyordu geri Türk Telekom'a geçtik. Düzeldi.
Bu arada ISS nedir?
 
Bu arada ISS nedir?
Kablonet

ISS kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, çünkü evde tek sorunu yaşayan benim. Driver kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Fakat driveri yüklesem de yüklü değil olarak gözükmekte.
1712647682529.png


Bilgisayarı ilk aldığım zaman içinde kurulu olarak gelen ISO dosyasını bir yerden alabilme ihtimalim var mıdır?

Arkadaşlar, sonucu merak eden varsa yol teknik servisi gördü. MSI Destek ile konuştuğum zaman Wi-Fi antenlerinde problemin olduğunu, teknik servise göndermem gerektiğini söylediler. Eğer daha da gelişme olursa buraya eklerim. Sorun yaşan kişilere de bir yol önerisinde bulunmuş olurum. Bayramdan sonra İstanbul'daki resmi teknik desteği arayacağım. Sorunu anlatacağım. Umarım bir çözüme ulaşır.
 
Son düzenleme:

Bu sorun olabileceğini düşündüm fakat görünüşe göre sorun donanımsalmış.
 

Bu sorun olabileceğini düşündüm fakat görünüşe göre sorun donanımsalmış.
İnternete baktım ServisPoint hakkında aşırı sıkıntılı şeyler söylüyorlar, bu konu hakkında umarım sorun yaşamam.
 

Geri
Yukarı