Bilgisayar USB ile başlamıyor

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
BIOS sürümü eski yani MBR. Rufus'dan Windows 10 yazdırıyorum ayarları doğru bir şekilde yaparak. USB belleğimi en üst sıraya alıyorum doğru bir şekilde. Yine de bilgisayar direkt olarak SSD üzerinden açılıyor. Bu sorunu daha öncelerde de yaşıyordum ama kendiliğinden düzeliyordu bir şekilde. Çözüm yolu önerebilir misiniz? Format atmam gerek.

BIOS sürümü eski yani MBR. Rufus'dan Windows 10 yazdırıyorum ayarları doğru bir şekilde yaparak. USB belleğimi en üst sıraya alıyorum doğru bir şekilde. Yine de bilgisayar direkt olarak SSD üzerinden açılıyor. Bu sorunu daha öncelerde de yaşıyordum ama kendiliğinden düzeliyordu bir şekilde. Çözüm yolu önerebilir misiniz? Format atmam gerek.
Kaydedip çıkıyorsunuz değil mi BİOS'tan ?

Ventoy ile deneyebilirseniz deneyin hocam, hem tek bir flash ile birden fazla ISO kullanabilirsiniz.

Ventoy ile deneyebilirseniz deneyin hocam, hep tek bir flash ile birden fazla ISO kullanabilirsiniz.

Windows'u USB belleğe bu şekilde yazdırın.

Legacy.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı