Bilgisayar uyku modunda kapanıyor

Hocam benimki masaüstü bu ayarlar dogru ama Ryzen işlemciye geçtim uyku modunda PC kapanıyor Intel'deyken böyle bir şey yoktu acaba oto ayarımı var anlamadım?

Konuyu hortlatmak istemezdim.
Laptop klavye bozuk güç tuşu da klavyeye bağlı.
Klavyeden veya modemden baslatmayi destekelmiyor uyku modunda 12 saate yakin kalıyor sorun yok ama 12 saaten fazla kalınca kapaniyor acmak icin arka kapagi sokmek zorunda kalıyorum.

Hocam biraz geç bakabilidim kusura bakmayın. Güç ayarlı böyle mi ona bakar mısınız?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (300).png
    Ekran Görüntüsü (300).png
    156,1 KB · Görüntüleme: 51
Çözümünü buldum arkadaşlar anlatayım isteyenler için:
İlk önce laptop kullanıyor iseniz pil sembolüne tıklayıp güç seçenekleri değilse "denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç seçenekleri" yolunu izleyin.

Eki Görüntüle 1613771

Sonra seçili güç planından "plan ayarlarını değiştir"'e tıklayın.
Eki Görüntüle 1613772
Eki Görüntüle 1613772

Sonra "gelişmiş güç plan ayarlarını değiştir"'e tıklayın.
Eki Görüntüle 1613773

Bu kısımda "uyku" yazan yerin yanındaki artıya tıklayın.
Eki Görüntüle 1613775

Daha sonra "hazırda bekletmeden önce geçecek süre" yazan yerin yanındaki artıya tıklayın.
Eki Görüntüle 1613776Eki Görüntüle 1613776

Sonra ikisinden birini seçin ve üstüne bir kere tıklayın.
Eki Görüntüle 1613797

Yazan sayıyı seçin ve 300 gibi büyük sayılardan birini yazın. Sonra bu işlemi diğerine de uygulayın.
Eki Görüntüle 1613782

Sonra "uygula" butonuna tıklayın.
Eki Görüntüle 1613784

Sonra tamam butonuna tıklayın.
Eki Görüntüle 1613789

Ve işlem bitti. Bilgisayarınızı yeniden başlatmanızı öneririm. Umarım faydalı olmuştur.

Hocam yazdım buradan yapabilirsin.
Arkadaşlar ilave bilgi olarak, sürekli uyku modunda kalmasını ve hiçbir zaman kapanmamasını istiyorsanız, yukarıda belirtilen "hazırda bekletmeden önce geçecek süre" kısmına sıfır (0) yazın ve kaydedin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı