Çözüldü Bilgisayar Uyku Modundayken Torrent'ten İndirme Yapar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erenaga_1

Hectopat
Şimdi Torrent'den oyunu indirmeye alıp uyumaya gideceğim ama bilgisayarın sabaha kadar açık kalmasını da istemiyorum. Uyku moduna alsam, indirme devam eder mi?

Çözüm
Devam etmez. Uyku modunu anlamak lazım önce. Uyku modunda PC yaptığın her şeyi aynı bıraktığın şekilde açılması için kaydeder ve uykuya dalar. Download yapacaksan açık kalması gerekir, tasarruf moduna alırsın PC'yi en iyi yapabileceğin şey o.
Şimdi Torrent'den oyunu indirmeye alıp uyumaya gideceğim ama bilgisayarın sabaha kadar açık kalmasını da istemiyorum. Uyku moduna alsam, indirme devam eder mi?
Windows Uyku ayarlarina girin orda Ekran ve sistem uyku modu süresi var sistemi hiç bir zaman yapın ekranı da 10 dakika yapın sistem hiç işlem yapmadan 10 dakika durmayı tamamladığı an monitör kapanacak fakat sistem açık kalmaya devam edecek.
İndirme işlemi de devam edecek.
Sorununuz çözüldü ise çözüldü yazın diğer arkadaşlar da bilgilensin.

Devam etmez. Uyku modunu anlamak lazım önce. Uyku modunda PC yaptığın her şeyi aynı bıraktığın şekilde açılması için kaydeder ve uykuya dalar. Download yapacaksan açık kalması gerekir, tasarruf moduna alırsın PC'yi en iyi yapabileceğin şey o.

Çözüm
Benim 200 wattlık işlemci tasarruf modunda 30 40 watt harcıyor, bu kadar pinti olmayın faturaya o kadar etki etmez.
1676330419645.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı