İnsanın azaları çalışmak veya işine yardım etmek için yaratılmadı mı? Neden uyuyor o zaman?Hayır neden zarar gelsin bu içindeki parçalar çalışmak için icat edilmedi mi? Çalışmazsa ne anlamı kalır ki?
İnsan ile makineyi bir tutuyorsanız konuşacak bir şey yok maalesef. Bir insanın ne kadar yaşayacağını biliyor musunuz ? Hayır. Ne kadar sağlıklı olursa olsun her an her şey olabilir. Elektronik aletler anormal arıza durumları hariç baştan belirlenmiş çok uzun ömre sahipler. Yani bir işlemci 1 yılda 2 yılda bozulmaz. Bu nesnel bir şey. Bunları yazmaya da gerek yoktu ancak anlayacak birileri illaki çıkar.İnsanın azaları çalışmak veya işine yardım etmek için yaratılmadı mı? Neden uyuyor o zaman?
Senin dediğinde bu kadar saçma.
Fazla ısınır ve diskte bad sector oluşturur. Sonra kaldırır atarsın.
Hocam yazdım ya benimki ne kadar saçmaysa yazdığın o kadar saçma diye. İnsanla makineyi bir tutmak saçma bir şey. O yazılan bana göre daha saçma.İnsan ile makineyi bir tutuyorsanız konuşacak bir şey yok maalesef. Bir insanın ne kadar yaşayacağını biliyor musunuz ? Hayır. Ne kadar sağlıklı olursa olsun her an her şey olabilir. Elektronik aletler anormal arıza durumları hariç baştan belirlenmiş çok uzun ömre sahipler. Yani bir işlemci 1 yılda 2 yılda bozulmaz. Bu nesnel bir şey. Bunları yazmaya da gerek yoktu ancak anlayacak birileri illaki çıkar.
İndirme yaparken mi?İnsanın azaları çalışmak veya işine yardım etmek için yaratılmadı mı? Neden uyuyor o zaman?
Senin dediğinde bu kadar saçma.
Fazla ısınır ve diskte bad sector oluşturur. Sonra kaldırır atarsın.
1.5 gün açık kalırken.İndirme yaparken mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.