Bilgisayar ve Cep telefonu için Tornavida Seti Önerisi

488815

Hectopat
Telefon ve bilgisayar gibi aletlerin vidalarını açma işleri vs. için orta kalitede Tornavida setine ihtiyacım var.
İçinde cımbız, pul tarzı ekstra aletlerde olursa güzel olur.
Aletten beklentim biraz "T" şeklinde bir şey olması, düz olanlarla vida açmak bazen zor oluyor ama bu T, L gibi şekilde olanlarla az güç harcayarak kolayca vidalar açılabiliyor. Kendim aradım ama istediğim tarzda küçük uç takabildiğim ürün bulamadım.
Kullanıp memnun olduğunuz ürün varsa yine aradığım gibi ya da düz şekilde olan da olur hiç yoksa önerebilir misiniz?

Bütçe olarak en fazla 400 TL ayırabilirim.

Hocam demir attım linki alıp geliyorum.

Aradığınız ve arayabileceğiniz her şey mevcut.
Standart olmayan ama belli yerlerde kullanılan özel boyutlarda var.
Çok kullanacağınız bitler 2 adet konulmuş.
2 adet saplı ayırma apatartı, 4 kalın ve 4 ince pena var.
Mıknatıslaştırıcı ve de-mıknatıslaştırıcı mevcut.
Cımbız ve ahtapot kol var değişik ortamlar için mevcut.
Ürün kalitesi oldukça iyi. Ben kasımdan beri kullanıyorum tek sıkıntısı rengi keşke yeşil olsaymış tüm aletlerim yeşil.

Hocam demir attım linki alıp geliyorum.

Aradığınız ve arayabileceğiniz her şey mevcut.
Standart olmayan ama belli yerlerde kullanılan özel boyutlarda var.
Çok kullanacağınız bitler 2 adet konulmuş.
2 adet saplı ayırma apatartı, 4 kalın ve 4 ince pena var.
Mıknatıslaştırıcı ve de-mıknatıslaştırıcı mevcut.
Cımbız ve ahtapot kol var değişik ortamlar için mevcut.
Ürün kalitesi oldukça iyi. Ben kasımdan beri kullanıyorum tek sıkıntısı rengi keşke yeşil olsaymış tüm aletlerim yeşil.

Aynısından görmüştüm yada benzeri emin değilim ama bu kadar ucuz değildi, şuan 2. sırada kafama yatan bu var eğer T şeklinde bişey bulursam ona yönelecem, bu da beni çok zorlamayacak gibi geliyor.

Aslında daha ucuz olan aynı setlere sahip başka markalar da var. Önerdiğin markanın kalitesi nasıl onu bilmiyorum, çok fazla çeşit de var hemde ucuzlar.
Diğerlerine göre kalitelisye bunu alabilirim.
400' e kadar bütçem var eğer kaliteli olan bildiği varsa bu fiyatlarda 20-30 tane parça olsa da yeter bana.
Standart haline gemiş uçlar olsun içinde yeterli.

Son düzenleme:
Telefon ve bilgisayar gibi aletlerin vidalarını açma işleri vs. için orta kalitede Tornavida setine ihtiyacım var.
İçinde cımbız, pul tarzı ekstra aletlerde olursa güzel olur.
Aletten beklentim biraz "T" şeklinde bir şey olması, düz olanlarla vida açmak bazen zor oluyor ama bu T, L gibi şekilde olanlarla az güç harcayarak kolayca vidalar açılabiliyor. Kendim aradım ama istediğim tarzda küçük uç takabildiğim ürün bulamadım.
Kullanıp memnun olduğunuz ürün varsa yine aradığım gibi ya da düz şekilde olan da olur hiç yoksa önerebilir misiniz?

Bütçe olarak en fazla 400 TL ayırabilirim.
Merhaba. Eğer alyan, cırcır veya anahtar benzeri kullanıma uygun ve bits takılabilir bir tornavida seti almak istiyorsanız kesenin ağzını açmanız gerekiyor çünkü bildiğim kaliteli sadece iki ürün var; birisi Wera'nın şu seti , diğeri de bir Japon markasının ürünü ki o daha da pahalı. Ama açıkcası bu ürünleri pek tavsiye etmem çünkü telefon ve laptop'lar hassas ürünler ve bu gibi L şekilli tornavidayla güç kontrolu yapmak hayli zor olacaktır.

Kullandığım için kalitesine güvendiğimden Xiaomi'nin tornavida setlerini tavsiye edebilirim. Ben IMEZING'in 42 parçalık setini kullanıyorum (Xiaomi'nin alt markalarından birisi) ve yıllardır pişman etmedi ama galiba artık satılmıyor…

Alternatif olarak Wera, İzeltaş ve Bauhaus'un kendi ürünlerini tavsiye edebilirim. Stanley ve Bosch da (bir Wera olmasa da) iyi markadır. Ama bunlarda tüm uçlar bulunur mu bilmiyorum. Gerçi bits uçlarını ayrıyeten satın alabilirsiniz ama fiyat gittikçe artacaktır…

Son olarak dandik tornavidalardan uzak durmanızı tavsiye ederim, tornavidadan kar ettiğinizi zannederken elinizdeki ürünlerden olmak pek hoş bir duygu değil; tecrübe ettiğim için biliyorum…

Technopat Haberler

Geri
Yukarı