Bilgisayar ve Kaspersky düzgün çalışmıyor

Si Duble Bemol

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Bilgisayarı açtığımda ilk fark ettiğim şey tarih ve saatin yanlış olduğu ve saat simgesinin sol tarafındaki yukarı ok tuşuna bastığımda uygulama simgelerinin görünmemeleri idi. Üç kere sistemi yeniden başlattım. İlkinde düzelmedi. İkincisinde tarih ve saati ayarlardan düzeltip bir daha yeniden başlattım. Bilgisayar üçüncü kez açıldığında tarih ve saat önceden düzeltmiş olmama rağmen yine bozulmuştu ve yine uygulamalar gözükmüyordu. Bu yüzden burada konu açmak için Opera GX tarayıcımı açtım. Bu sefer de Kaspersky, önceden hiç yapmadığı halde tüm sekmeleri tehdit olarak gördü. Onu da siteleri istisnalara ekleyerek hallettim ve sonunda bu konuyu yazabildim. Şu anda da hala bir siteye girmek istediğimde(Google.com dahil) Kaspersky siteyi blokluyor ve bana sıkıntılı olduğunu söylüyor. Bunların sebebi ne olabilir? Aşağıdaki fotoğrafta son durumu görüyorsunuz. Ayarlardan saati düzeltebildim(Yoksa 7 Ocak 2033 yazıyordu) ama uygulamalar hala gelmedi ve Kaspersky hala bozuk. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

d5b4cf49-b412-4146-acb5-5eeaf64e337c.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu Kaspersky ile alakası yok. Sistemin doğru çalışmıyor. Sistem doğru çalışmadığında diğer yazılımlar da doğru çalışmaz.
Saat ayarını çözmen lazım ilk önce. Time service açık mı kontrol et en son ne yaptın da oldu onu incele.
BIOS pili sağlam mı kontrol ettir.
Windows güncellemelerini yap, Güncel olmayan yazılımları güncelle. Gereksizleri sil.
Disk temizleyici veya CClenaer ile temizlik yapın.

Bunu Kaspersky ile alakası yok. Sistemin doğru çalışmıyor. Sistem doğru çalışmadığında diğer yazılımlar da doğru çalışmaz.
Saat ayarını çözmen lazım ilk önce. Time service açık mı kontrol et en son ne yaptın da oldu onu incele.
BIOS pili sağlam mı kontrol ettir.
Windows güncellemelerini yap, Güncel olmayan yazılımları güncelle. Gereksizleri sil.
Disk temizleyici veya CClenaer ile temizlik yapın.
CCleaner.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı