Bilgisayar Ve Monitör Nasıl Taşınır?

Dogukan Bulut

Decapat
Merhaba ben masaüstü bilgisayarımı ve monitörümü nasıl taşıyabilirim?

Not: Yanlış konuya açmış olabilirim kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben masaüstü bilgisayarımı ve monitörümü nasıl taşıyabilirim?

Not: Yanlış konuya açmış olabilirim kusura bakmayın.

Nasıl taşımak? Kutusu varsa köpükleri duruyorsa geldiği gibi koyup taşıyabilirsiniz. Onun dışında bir kutu alıp kabloları vb. poşete sarıp kutu içerisininde yumuşak bir ortam oluşturup taşıyabilirsiniz. 😁

Nasıl taşımak? Kutusu varsa köpükleri duruyorsa geldiği gibi koyup taşıyabilirsiniz. Onun dışında bir kutu alıp kabloları vb. poşete sarıp kutu içerisininde yumuşak bir ortam oluşturup taşıyabilirsiniz. 😁

Ben PlayStation'larımı hep öyle taşırım hatta PlayStation 3 satın almıştım adam bana poşetle verdi en iyisi poşet.

kasa monitör ve ekran kartı kutusunu saklamak lazım taşınma durumlarında içindeki köpükleriyle birlikte çok lazım oluyor gerçekten

Tüm kablolarını sök, götür.

Çok fazla sallanacak ise, ekran kartını sök. Bilgisayarı taşıdıktan sonra tekrar takarsın.
Takmayı çıkartmayı bilimiyorum.
Her şeyi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı