Bilgisayar ve PS vs PC

Ce Bitirici

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, benim seneye yurt dışında bir oda dizme gibi bir planım var bunun için bütçem yurt dışı parasıyla 2500€.bunun için mediamarktan alacağım onun dışında alamam çünkü gidip kendi elimle alacağım. Burada kararsız kaldığım durum acaba PS5 ve PC mi yapsam yoksa sadece PC mi? Eğer PS5 eklersem o zaman göre Pro eklerim yüksek ihtimal bu da televizyon ile 1000€ yapar yani bilgisayar için 1500€ kalır. Sizce hangisini seçeyim?

Hocam eğer PS'e karşı ilginiz varsa PS ile beraber PC alın. Hani diyorsanız "Ya PS bizim için bir babadır ya bayılırım" alın. Ama yok çok oynamacaksanız PC alın geçin.

Grafiklerin iyi olsun istersen iyi bir masaüstü dizmen yeterli olacaktır. Ama bir koltukta yatarken rahatça oyun oynamak istiyorum dersen PS5 iyi bir seçenektir. Bana kalırsa İyi bir masaüstü diz

Hocam eğer PS'e karşı ilginiz varsa PS ile beraber PC alın. Hani diyorsanız "ya PS bizim için bir babadır ya bayılırım" alın. Ama yok çok oynamacaksanız PC alın geçin.
Yani PS'ye karşı ilgimden ziyade oyunları hoşuma gidiyor, bilgisayara gelmesi de uzun sürüyor ama bilgisayara olan ilgim daha fazla, PS GTA6 Spider-Man 2 ve yeni çıkacak GoW tarzı oyunlar için almayı düşünüyorum.
Grafiklerin iyi olsun istersen iyi bir masaüstü dizmen yeterli olacaktır. Ama bir koltukta yatarken rahatça oyun oynamak istiyorum dersen PS5 iyi bir seçenektir. Bana kalırsa iyi bir masaüstü diz.
2500'e 4080 7800x3Dli bayağı üst düzey bir sistem geliyor, eğer PS'ye inersem bu 7800XT ve 7800x3D yapıyor.
Yurt dışında diyor hocam. O saftrik fiyatlar her yerde mi aynı?
PlayStation fiyatları orada da pahalı ama PS televizyon bilgisayar parçaları uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı