Bilgisayar video izlerken takılıyor

Emrhnagca

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma yeni format attım. Windows 11 yükledim ve bu sorun oluşmaya başladı. Windows 10 kullanırken bir sorun yoktu. Windows 11'i Windows 10'dan yükselterek yaptım. Direkt tertemiz bir Windows 11 değil. Önce temiz bir Windows 10 kurdum, sonra yükselttim. Windows 11'e geçince bir anda videolar takılmaya başladı. Bir süre sonra video devam ediyor ama bu sefer de videonun sesi gidiyor. Brave browser kullanıyordum. Grafik hızlandırmayı kapattım. Windows'un kendi ayarlarından da donanım hızlandırmayı kapattım ama sorun hala devam ediyor. Bana ne yapmamı önerirsiniz? Startallback diye bir program var. Onu kullanıp biraz özelleştirmeye çalıştım. Sizce bu programdan dolayı olabilir mi?

Öyle geri dönünce hiç bir şeyiniz silinmez hocam. Masaüstündeki dosyaların yeri bile aynı kalır. Geçebilirsiniz yani. Dosyalarınıza hiç bir şey olmaz. Olduğu yerde kalır.
Öyle daha iyi o zaman. Bayağı bir şey kurmuştum. Peki sonrasında Windows 11'in dosyalarını silsem sıkıntı olur mu?

Windows.old klasöründen bahsediyorsanız eğer onu silmenize izin vermeyebilir sistem. Windows dosyaları içerdiğinden. O kendi kendine siliniyor zaten. Hiçbir zararıda olmuyor.
Neyse döneyim bari Windows 10'a. Yine takılma olursa tertemiz bir format atarım.

Neyse döneyim bari Windows 10'a. Yine takılma olursa tertemiz bir format atarım.
Teşekkürler.

Ekran kartinizin driveri yuklu mu yuklu degilse o yuzdende donuyor olabilir.

Öyle geri dönünce hiçbir şeyiniz silinmez hocam. Masaüstündeki dosyaların yeri bile aynı kalır. Geçebilirsiniz yani. Dosyalarınıza hiçbir şey olmaz. Olduğu yerde kalır.

windows.old geri donemezsin oradaki veriler orada kalir tek tek elinle yerine koyman lazim ayni eski Windows'a geri donmuyor diye biliyorum.

Ekran kartinizin driveri yuklu mu yuklu degilse o yuzdende donuyor olabilir.

windows.old geri donemezsin oradaki veriler orada kalir tek tek elinle yerine koyman lazim ayni eski Windows'a geri donmuyor diye biliyorum.
Birkaç tane güncelleme varmış. Windows update kendi yapar sandım da yapmamış. Onları yaptım. Şu an videolarda takılma yok. Nedense sadece kulaklık takınca donma oluyor. Onu anlamadım. Şimdi bir de bluetoothlu kulaklık takıp deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı