woryxie Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 774 Çözümler 4 7 Şubat 2023 #1 Ghost Spectre mod kurmak için boot kısmına girdim fakat Windows 10'a geçemiyorum veya Ghost Spectre mod kuramıyorum. Çözümü hala bulamadım. Arkadaşımın bilgisayarı acilen çözümü bulmam gerekli. Dosya Ekleri 20230207_164954.jpg 68 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleme: 7 Şubat 2023
Ghost Spectre mod kurmak için boot kısmına girdim fakat Windows 10'a geçemiyorum veya Ghost Spectre mod kuramıyorum. Çözümü hala bulamadım. Arkadaşımın bilgisayarı acilen çözümü bulmam gerekli.
hamzademir1 Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #2 Hocam bence Ghost Spectre'yi kullanmayın zararlı yazılımlar var normal Windows 10 kurun. Yurt dışı kaynaklı modifiye çalışmalara dikkat etmek gerekli. Backdoor, keylogger + trojan vb. zararlı içerikler olma ihtimalleri olabilir. Artı 0 Eksi
Hocam bence Ghost Spectre'yi kullanmayın zararlı yazılımlar var normal Windows 10 kurun. Yurt dışı kaynaklı modifiye çalışmalara dikkat etmek gerekli. Backdoor, keylogger + trojan vb. zararlı içerikler olma ihtimalleri olabilir.