Çözüldü Windows 10 bilgisayar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yessir123

Megapat
Daha fazla  
Bir oyunu açmaya çalıştığımda DLL hatası vermişti. İnternetten çözüm olarak bir DLL dosyası buldum ve System32'deki dosyalarla değiştirdim. Sonra asıl çözümünü buldum. Bu sefer de manuel olarak attığım DLL dosyalarını silmem lazımmış. Bilgisayarı kapattım, açmaya çalıştığım zaman bu ekranda kalıyor. İmleç sadece dönüyor.

Dosya Ekleri

• 20201231_151932.jpg
    20201231_151932.jpg
    131,2 KB · Görüntüleme: 134
Çözüm
Hocam ISO dosyası bir yandan inerken sistem geri yükleme noktası varmış, dün ona tıkladım. Bakalım ne olacak.

Sistemi geri yükledim ve olay çözüldü ilginç şekilde, oyun da açıldı ama aklımda takılan şey hala eksik DLL dosyaları varsa nasıl tamamlayabilirim?
Şimdi sistem geri yükleme noktasından döndüysen bu güzel bir şey :D.
Ben sisteme hiç erişemiyorsun sanmıştım :D.
Eksik DLL dosyalarını nasıl oluşturdun asıl mesele o.
Program açarken DLL eksik mi diyor.
Eğer böyleyse muhremelen elle DLL atmış ve bozmuşsunuzsur ya da gerekli DLL cidden yoktur.
Bunun için yeni konu açıp hata veren programın Process Monitor raporunu atabilirsiniz ki en sağlıklı yol da bu.
Ek olarak size format flaşı önerisini yapan arkadaşı bence en iyi seçin, ben ondan sonra yazdım.
Hocam ISO dosyası bir yandan inerken sistem geri yükleme noktası varmış, dün ona tıkladım. Bakalım ne olacak.

Sistemi geri yükledim ve olay çözüldü ilginç şekilde, oyun da açıldı ama aklımda takılan şey hala eksik DLL dosyaları varsa nasıl tamamlayabilirim?
Mesajı ilk defada eksik okudum.
Oyun da açıldıysa sıkıntı yoktur demek zaten. DLL sağlamdır.

Bu arada sistem içindeyken SCF/ Scannow uygularsanız tamir eder eksikleri.
Bir daha elle DLL atmayın.
Şimdi sistem geri yükleme noktasından döndüysen bu güzel bir şey :D.
Ben sisteme hiç erişemiyorsun sanmıştım :D.
Eksik DLL dosyalarını nasıl oluşturdun asıl mesele o.
Program açarken DLL eksik mi diyor.
Eğer böyleyse muhremelen elle DLL atmış ve bozmuşsunuzsur ya da gerekli DLL cidden yoktur.
Bunun için yeni konu açıp hata veren programın Process Monitor raporunu atabilirsiniz ki en sağlıklı yol da bu.
Ek olarak size format flaşı önerisini yapan arkadaşı bence en iyi seçin, ben ondan sonra yazdım.

Mesajı ilk defada eksik okudum.
Oyun da açıldıysa sıkıntı yoktur demek zaten. DLL sağlamdır.

Bu arada sistem içindeyken SCF/ Scannow uygularsanız tamir eder eksikleri.
Bir daha elle DLL atmayın.
Teşekkürler hocam yardımınız için.

@Moderasyon Ekibi Allah rızası için formatçılara ban atın.
Flash bellek takıp onarın demiyorlar da ne diyorlar ya.
Güzel arkadaşım sen de format flaşı ile CMD'ye erişmek istiyorsan Shift+F10 yap.

Hocam boşu boşuna format attırıyorsunuz yapmayın.
Kanka çözümleri var ama en temizi bende sisteme erişemediğini sandığımdan önerdim sistem dosyaları bozulunca aklına başka bir şey gelmiyor insanın. İyi günler. 🤗

Kanka çözümleri var ama en temizi bende sisteme erişemediğini sandığımdan önerdim sistem dosyaları bozulunca aklına başka bir şey gelmiyor insanın. İyi günler. 🤗
Valla hocam o zaman bir süre beni(aslında bunlar yanında cahil kalırım), murat5038’i, Bore Dere’yi, Powered by Blackneonn’u takip et.
Biraz öğren sonra yaz, tek çözüm format değildir :).
Ek olarak tamir işi bence daha temiz.
Sen az hasarlı (memz girmemiş :D) binayı(bilgisayarı) yıkmayı mı tercih edersin yoksa atom bombası çakmayı mı(format=atom bombası)?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı