Bilgisayar Windows 11 destekliyor mu desteklemiyor mu?

Mjolnir02

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selamlar, TPM 2.0 hatası aldıktan sonra BIOS'tan aktif ettim. PC Sistem Durum Denetimi programında desteklediği görünüyor ama Windows'un kendi güncelleştirme bölümünde hala desteklemediği yazıyor. Bu bir sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    42 KB · Görüntüleme: 114
  • 2.png
    2.png
    27,9 KB · Görüntüleme: 137
Selamlar, TPM 2.0 hatası aldıktan sonra BIOS'tan aktif ettim. PC Sistem Durum Denetimi programında desteklediği görünüyor ama Windows'un kendi güncelleştirme bölümünde hala desteklemediği yazıyor. Bu bir sorun yaratır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Şu an update bölümünde desteklemiyor olarak kaldığı için yükseltme yapamazsınız lakin aslında sistem özellikleriniz yeterli ISO ile geçerseniz sıkıntı olmaz.
Yükseltme yapmak istiyorum diyorsanız da bilgisayarı belki açıp kapatmak sorunu çözebilir zira sisteminiz Win 11 için yeterli sadece şu an update kısmı yazılımsal olarak bu Tpm 2.0 eksikliğinin giderildiğini tespit edememiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı