Bilgisayar Windows 11 gereksinimlerini karşılamıyor

Selamunaleyküm, internet bağlantınızı kesip deneyiniz. Olmaz ise, bu videoyu deneyiniz. Ben öyle geçmiştim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer sisteminiz Windows 11 destekliyorsa BIOS içerisinden Secure Boot ve TPM 2.0 açmalısınız.

sistemim bu

Dosya Ekleri

• aa.png
    aa.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    17,1 KB · Görüntüleme: 25
İşlemciniz karşılamıyor ve denildiği gibi güvenli önyükleme laptopunda desteklenmiyor sanırım.
4 GB RAM yeterli minimum için.
Ekran kartınız da sanırım yeterli. @muhammetltz

Herhangi bir yol ile Windows 11 kursanız bile bilgisayarınızda stabil bir performans verebileceğini sanmıyorum. Hatta oldukça zorlanacaktır, kurmanızı önermem.

İşlemciniz karşılamıyor ve denildiği gibi güvenli önyükleme laptopunda desteklenmiyor sanırım.
4 GB RAM yeterli minimum için.
Ekran kartınız da sanırım yeterli. @muhammetltz

Technopat'ın 2 ay önce resmi Windows 11 desteklemeyenler için kurma da kuruluyordu bende sadece o hata oluyor o da Secure Boot'la ilgili sanırım.

Technopat'ın 2 ay önce resmi Windows 11 desteklemeyenler için kurma da kuruluyordu bende sadece o hata oluyor o da Secure Boot'la ilgili sanırım.
Desteklemeyen cihazlar Windows’un orta ve ortanın biraz üstü segmentleri elemesinden dolayı. Sizin bilgisayarınız ortanın biraz aşağısında kalıyor o yüzden kurmasanız daha mutlu olursunuz gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı