Çözüldü Bilgisayar Windows XP logosundan sonra restart atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hidra667

Hectopat
Dayımın eski PC'si donup kaldı Transformice'de. Arkadan kapattım yemek yedim PC açtım 30 saniye çıktı güvenli mod falan ama hiçbiri açılmıyor. XP ekranına gelip PC restart atıyor. BIOS'tan falan halledebilir miyim?

PC özellikleri;
  • 512 MB RAM
  • 1.60 işlemci
  • 128MB ekran kartı
1576734123527418749340.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
BIOS tan hallemedezmiyim bu formatı?
Hayır. Windows XP CD'si ile onar seçeneğini kullanacaksın. Fakat üzerinden çok zaman geçtiği için ezberimde yok ve şuan mobilde olduğum için deneyemiyorum. Onar seçeneğini kullanarak sistemdeki dosyaları kaybetmeden Windows XP'yi onarabilirsin.
Kardeşim aynı sorunu bende yaşadım pc içerisinde eski dosyalarım olduğundan format atmadan sorunu system32 dosyalarını tamir ederek çözdüm eğer işine yarayacak dosyan yoksa direk format at derim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki adımları format cd sini takıp dene istersen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı