Bilgisayar Windows yükleme medyasıyla başlatıldı

alidustun57

Hectopat
Yer
İstanbul - Beylikdüzü
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060
İntel i3 10105f
RAM
4 GB
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD
Ekran kartı
İntel HD 4000
İşlemci
İ5-3230
Yaklaşık 1 haftadır sorunlu çalışan Windows 10 bilgisayarımı Windows 8.1'e düşürmeye uğraşıyorum ve son günlerde bilgisayar açıldıktan birkaç saniye sonra donuyor. USB'ye Windows 8.1 dosyalarını attım ve boot Manager'den select EFI file kısmını seçtim ve bootmgr. EFI dosyası üzerinden yükseltmeyi seçtim. Anahtarı girdim ve dosyaları koru seçeneğini seçtikten sonra karşıma bu ekran çıktı. Ne yapmam gerektiğini anlamadım. Bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim.

Fotoğrafını ekledim, bilgisayar açılmadığı için SS alıp atamıyorum, bu yüzden telefondan çekmek zorunda kaldım.

Dosya Ekleri

• 16593629674868112150669178519392.jpg
    16593629674868112150669178519392.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleyen: Moderatör:
Disklerin üzerine gelip biçinlendir yapıp Windows'u kuracağınız diski seçip ileri ye tıklayın.
Aman hocam sakin. Dosyaları ayrı diske yedekledin mi? O diski silmeyesin. Koruyacağın dosyalar Windows'un kurulu olduğu disk bölümündeyse onları farklı bir disk bölümüne aktar. Windows'un olduğu bölümü biçimlendireceğin için oradaki tüm dosyalar silinecek. Dosyaların hepsini bir bölümde topla ve kalan diğer bölümlerin hepsini sil. Daha sonra en üstte oluşacak boş alana tıklayıp "İleri"ye bas kurulum başlasın.

Burada ne seçmem lazım?

Dosyalarını korumak istiyorsan biçimlendirme. Temiz kurulum yapmak istiyorsan hepsini biçimlendir tıkla sonra hepsine sil tıkla. Tek disk gözüktüğü zaman ileri diyebilirsin. 2. bir disk oluşturmak istersen yeni tıklayabilirsin.

Aman hocam sakin. Dosyaları ayrı diske yedekledin mi? O diski silmeyesin. Koruyacağın dosyalar Windows'un kurulu olduğu disk bölümündeyse onları farklı bir disk bölümüne aktar. Windows'un olduğu bölümü biçimlendireceğin için oradaki tüm dosyalar silinecek. Dosyaların hepsini bir bölümde topla ve kalan diğer bölümlerin hepsini sil. Daha sonra en üstte oluşacak boş alana tıklayıp "İleri"ye bas kurulum başlasın.
Dosyalarını korumak istiyorsan biçimlendirme. Temiz kurulum yapmak istiyorsan hepsini biçimlendir tıkla sonra hepsine sil tıkla. Tek disk gözüktüğü zaman ileri diyebilirsin. 2. bir disk oluşturmak istersen yeni tıklayabilirsin.
Hocam hiç bir yedekleme yapmadım aşırı önemli bir dosyam yok. Direkt ileri mi demem gerekiyor?

Hocam hiçbir yedekleme yapmadım aşırı önemli bir dosyam yok. Direkt ileri mi demem gerekiyor?

Sen temiz olması açısından hepsini biçimlendir sonra sil yap, tek disk geldiği zaman ileri bas. Diskin içinde çöp dosyalar kalmasın, gerek yok. Silinmemesini istiyorsan ileri diyebilirsin.

Hocam hiç bir yedekleme yapmadım aşırı önemli bir dosyam yok. Direkt ileri mi demem gerekiyor?
Yedekleyecek önemli verin yoksa tüm diskleri sil ve en üstte oluşan boş diske tıklayıp "İleri"ye bas. Kurulum başlayacaktır. Gerisini kendisi halledecek. Sadece kurulum sonunda kullanıcı adı vs. onları sen ayarlarsın.

Sen temiz olması açısından hepsini biçimlendir sonra sil yap, tek disk geldiği zaman ileri bas. Diskin içinde çöp dosyalar kalmasın, gerek yok. Silinmemesini istiyorsan ileri diyebilirsin.
Bu çıktı hocam.

Dosya Ekleri

• 16593644640181168278810563746730.jpg
    16593644640181168278810563746730.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 73

Technopat Haberler

Geri
Yukarı