Bilgisayar yanına Xbox Series S almak mantıklı mı?

Cicikuşşs

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Normalde iyi bir bilgisayara sahibim, hanım Xbox Series S alalım diye tutturdu. Sizce almak mantıklı mıdır? PC'de Game Pass var elimde halihazırda konsolda da oyuna para vermeyeceğim yani. PC'de sadece ben oynuyorum normalde. İkinci elden var konsol dükkanlarında 10.000 civarına tek kollu. Sizce alınır mı? Alırken bakacağım bir şey var mı kollardaki drift sorunu hariç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde iyi bir bilgisayara sahibim, hanım Xbox Series S alalım diye tutturdu. Sizce almak mantıklı mıdır? PC'de game Pass var elimde halihazırda konsolda da oyuna para vermeyeceğim yani. PC'de sadece ben oynuyorum normalde. İkinci elden var konsol dükkanlarında 10.000 civarına tek kollu. Sizce alınır mı? Alırken bakacağım bir şey var mı kollardaki drift sorunu hariç?

Beni yanlış anlamayın ama iyi bir PC varken Xbox veya PS fark etmez konsol almak akıl mantık işi değil çünkü PC de aynı oyunu daha yüksek grafik ve FPS ile oynuyorsun ama benim hanım istese onu kırmamak için alırdım o ayrı gerisi size kalmış hocam.

Beni yanlış anlamayın ama iyi bir PC varken Xbox veya PS fark etmez konsol almak akıl mantık işi değil çünkü PC de aynı oyunu daha yüksek grafik ve FPS ile oynuyorsun ama benim hanım istese onu kırmamak için alırdım o ayrı gerisi size kalmış hocam.
Aynen onu biliyorum PC her türlü iyi 144hz ve üstü bir harika ama işte ha ım isteyince biraz da mecbur😅. Neyse Xbox Series S aldım iki kol 11800’e güzel bir cihazmış bu arada zaten Game Pass vardı elimde hem pc hem konsol şuan öğrenme aşamasındayız bakalım.

Series X veya PS 5'e bir bakım derim. PS'deki oyunlar için çok büyük indirimler oluyor gerçekten. Series S'in grafikleri PS3 grafiklerini andırıyor izlerken bayağı bir kötü bence.

Series S için 17000 civarı idi sanırım o kadar çıkmak istemdik hocam yoksa her türlü üst kasa iyidir yani, PS5'te aynı şekilde biraz tuzluydu ama güzel kaliteli exclusive oyunlar var o her zaman artısı bence, Xbox Series S aldık bakalım Game Pass vardı elimde zaten şimdilik kuruyorum bir şeyler içine Forza Horizon 5, FC24 falan.

@Cicikuşşs PS öneririm. Xbox ile PC aynı şey Zaten. PS alın özel oyunların keyfini yaşayın.

PS her türlü geçer haklısınız ama biraz da bütçeden dolayı çok çıkmak istemedik ikinci elde özellikle,

Technopat Haberler

Geri
Yukarı