Xbox Series S almak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan DRAFF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 593
Evet mantiksiz bence hele bir de guclu PC'niz varsa, PC'den gecip konsolda 30FPS oyun oynamak keyif vermez. Alacaksaniz butcenizi yukseltip 2. el temiz bir PS5 bakin derim.
30 FPS derken sınırımı budur yoksa yeni çıkan oyunlarda alacağı değermi budur

Series S sahibiyim.
  • Sistemine çıkmış tüm oyunları oynatıyor.
  • Game pass çoklu paket alırsanız PC ve konsolda kullanabilirsiniz, kullandım.
  • Silip yeniden kullanabilirsiniz.
Hocam aklıma takılan bir soru var herkes depolamadan şikayetçi ben bu xboxa HDD falan takabiliyormuyum

Son düzenleme:
30 FPS derken sınırımı budur yoksa yeni çıkan oyunlarda alacağı değermi budur

Hocam aklıma takılan bir soru var herkes depolamadan şikayetçi ben bu xboxa HDD falan takabiliyormuyum
Takabiliyorsunuz. Ama yeni nesil oyunları o HDD üzerinden oynayamıyorsunuz. HDD'yi geçici depolama olarak düşünün. Oynayacağınız zaman oyunu Xbox'a taşıyorsunuz. Oynadınız ve sıkıldınız, bir süre oynamayacaksınız ama elinizde dursun derseniz HDD'ye taşıyorsunuz. Ben 2TB harici diskle kullandım o şekilde. Bu arada 30 FPS çoğu oyunda gerçeği yansıtmıyor. Cihaz 120-60-30 şeklinde kodluyor kendini. Akıcı oynamanız için ne gerekiyorsa onu yapıyor.

Takabiliyorsunuz. Ama yeni nesil oyunları o HDD üzerinden oynayamıyorsunuz. HDD'yi geçici depolama olarak düşünün. Oynayacağınız zaman oyunu Xbox'a taşıyorsunuz. Oynadınız ve sıkıldınız, bir süre oynamayacaksınız ama elinizde dursun derseniz HDD'ye taşıyorsunuz. Ben 2TB harici diskle kullandım o şekilde. Bu arada 30 FPS çoğu oyunda gerçeği yansıtmıyor. Cihaz 120-60-30 şeklinde kodluyor kendini. Akıcı oynamanız için ne gerekiyorsa onu yapıyor.
HDDnin bir uyumluluğu varmıdır her HDD olurmu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı