B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar sistemim güçlü sistem ama çok yavaş açılıyor. Neden acaba, nasıl düzelir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025
Çözüm Einstein 13 Nisan 2025 Buğra2928 dedi: RX 7800 var işlemcide Ryzen 5 7500 güçlü sistem sayılır ama yavas açılıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Memory context restore özellğini aktif edin. Bayağı fark yaratır.
Buğra2928 dedi: RX 7800 var işlemcide Ryzen 5 7500 güçlü sistem sayılır ama yavas açılıyor. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Memory context restore özellğini aktif edin. Bayağı fark yaratır.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #21 Buğra2928 dedi: ASUS anakart. Genişletmek için tıkla... Bios>advanced>ai tweaker>dram timing control>memory context restore>enabled Buğra2928 dedi: ASUS anakart. Bu reis galiba bunu aktifemi getireyim. Genişletmek için tıkla... Evet aktif edin. Artı 0 Eksi
Buğra2928 dedi: ASUS anakart. Genişletmek için tıkla... Bios>advanced>ai tweaker>dram timing control>memory context restore>enabled Buğra2928 dedi: ASUS anakart. Bu reis galiba bunu aktifemi getireyim. Genişletmek için tıkla... Evet aktif edin.
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #22 Einstein dedi: Bios>advanced>ai tweaker>dram timing control>memory context restore>enabled Evet aktif edin. Genişletmek için tıkla... Yok reisim aynı yine fark olmadı Einstein dedi: Bios>advanced>ai tweaker>dram timing control>memory context restore>enabled Evet aktif edin. Genişletmek için tıkla... Ben bir ara BIOS'la bir ayarla oynamıstım ondan sonra yavaslama oldu gibi BIOS ayarlarını sıfırlasam yeniden denesem düzelir mi acaba? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bios>advanced>ai tweaker>dram timing control>memory context restore>enabled Evet aktif edin. Genişletmek için tıkla... Yok reisim aynı yine fark olmadı Einstein dedi: Bios>advanced>ai tweaker>dram timing control>memory context restore>enabled Evet aktif edin. Genişletmek için tıkla... Ben bir ara BIOS'la bir ayarla oynamıstım ondan sonra yavaslama oldu gibi BIOS ayarlarını sıfırlasam yeniden denesem düzelir mi acaba?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.083 Çözümler 595 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #23 Buğra2928 dedi: Yok reisim aynı yine fark olmadı. Ben bir ara BIOS'la bir ayarla oynamıstım ondan sonra yavaslama oldu gibi BIOS ayarlarını sıfırlasam yeniden denesem düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kaydedip çıktınız mı? Bilgisayarı 2-3 kere kapatıp tekrar açın. Artı 0 Eksi
Buğra2928 dedi: Yok reisim aynı yine fark olmadı. Ben bir ara BIOS'la bir ayarla oynamıstım ondan sonra yavaslama oldu gibi BIOS ayarlarını sıfırlasam yeniden denesem düzelir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Kaydedip çıktınız mı? Bilgisayarı 2-3 kere kapatıp tekrar açın.
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #24 Einstein dedi: Kaydedip çıktınız mı? Bilgisayarı 2-3 kere kapatıp tekrar açın. Genişletmek için tıkla... Reis mesajım düşmemiş sağ ol teşekkürler ederim düğmeye bastıktan 6-7 saniye sonra açılıyor Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Kaydedip çıktınız mı? Bilgisayarı 2-3 kere kapatıp tekrar açın. Genişletmek için tıkla... Reis mesajım düşmemiş sağ ol teşekkürler ederim düğmeye bastıktan 6-7 saniye sonra açılıyor