Bilgisayar yavaşlayıp yeniden başlıyor

SZREX

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, hiçbir sorun yoktu bugün bilgisayarı açtıktan 3 4 dakika sonra mouse takılmaya başladı. Açtığım klasörler de geç açılıyordu ardından kendi kendine yeniden başladı. Yeniden başlayınca ilk 1-2 dakika normal gibi sonrasında tekrar yeniden başlıyor mouse takılıyor PC yavaşlıyor vs. neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır bilgisayarı 4 gün açmamıştım sorun yoktu şu an bu şekilde

HDD yok sadece SSD onda da testlerde sorun gözükmüyor RAM mi sorunlu dersiniz?

Evet ya hard diskten olur ya da RAM'den büyük ihtimal RAM kaynaklı sizinki. Bip bip diye ses çıkartıyor mu kapanmadan önce?

Anladım anladım RAM'den kaynaklıdır büyük ihtimal.
ekran kartı driver güncelleyeyim dedim dosyanın yarısı inmişken aynı durum yaşandı tekrar indirirken yine yarısında aynı durum yaşandı belki bu bilgi de bir fikir verebilir hocam size indirme ile alakalı nereye yük biniyor olabilir

Crystaldiskinfo programını indirip, hardisk sağlığını kontrol edin.
sağlık durumu 99 sıcaklık 39 hocam

Ekran kartı driver güncelleyeyim dedim dosyanın yarısı inmişken aynı durum yaşandı tekrar indirirken yine yarısında aynı durum yaşandı belki bu bilgi de bir fikir verebilir hocam size indirme ile alakalı nereye yük biniyor olabilir

Sizin yakınınızda güvenilir bilgisayarcı yok mu ona bir götürün baktırın benim de başıma benzeri gelmişti hard diskten oluyor demişti aynı şekilde RAM'den de olabilir baktır sen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı