Rehber Bilgisayar zararına olan işlemler

Yıllardır crackli yerden oyun indiriyorum ve 1 kere bile virüs bulaşmadı bu crackli oyunlardan. Doğru düzgün bir yerden indirirsen sorun olmaz. Direkt mesela "gtavvirüssüzindir" yazarsan tabii ki de virüs bulaşır pc ne. Doğru yerden indirmesini bilirsen bence crackli oyundan virüs bulaşmaz.
 
Yıllardır crackli yerden oyun indiriyorum ve 1 kere bile virüs bulaşmadı bu crackli oyunlardan. Doğru düzgün bir yerden indirirsen sorun olmaz. Direkt mesela "gtavvirüssüzindir" yazarsan tabii ki de virüs bulaşır PC ne. Doğru yerden indirmesini bilirsen bence crackli oyundan virüs bulaşmaz.

Haklısınız, orada belirtmiştim zaten ^^.

Eğer maddi durumunuz yok ve aileniz para yatırmanıza izin vermiyor ise crack oyun ve programlardan yararlanabilirsiniz. Bu her site için geçerli değildir.
 
En kolayı Linux kullanmak. Son kullanıcının virüs bulaştırması imkansız gibi. Oyunlarda da artık çok geride değil. Proton kullanarak GTX 1660Ti kartımla Cyberpunk 2077'de yüksek ayarlarda 60fps alıyorum.
 
Güzel rehber elinize sağlık. Ben formattan sonra ekran kartını işlemcinin 1 gerçek ve 1 sanal çekirdeğine atıyorum. Bir de islc programı kullanıp current resulation timer 0.5 de kullanıyorum. Hem FPS artıyor hem de input lag düşüyor.

Abi selam kullandığın programların ismi nedir ve nasıl yapıyorsun?
 

Geri
Yukarı