Bilgisayara 6-7 bin TL verilir mi?

blackviking

Hectopat
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır oyun oynamak için sağlam bir bilgisayar toplamak istiyordum ve dün gece güzel bir sistem topladım. En uygun fiyatlı yerlerden parça parça almama rağmen beklediğimden daha pahalıya geldi. RX 590 Ryzen 2600 sistem(monitör dahil) 5800'e dayandı (12 taksitle). Fakat klavye ve mouse da ekleyince 6 bini geçiyor ve açıkçası bana fazla gibi geldi. Bu kadar para vermeye değer mi sizce? Not: Daha uygun bir sistem toplamayı da düşündüm ama bin TL fazla verip 1-2 sene fazla kullanmak daha mantıklı geldi.

Sistem bence biraz fazla tutmuş biz arkadaşa 5700'e 144 Hz'li 2600X 2060'lı PC topladık bence bu fiyat biraz fazla o PC için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyun oynayacak mısınız? Cevap evetse hangi oyunları oynayacaksınız? Bu oyunları ne kadar süreyle oynayacaksınız? Oyun oynamaktan keyif alıyor musunuz? Aylarca yıllarca oyun oynayacak mısınız? Bu soruların cevapları herkese göre değişir. O yüzden değer mi değmez mi kimse sizin adınıza cevap veremez.

İtopya'da uygun fiyatlı hazır pc ler var bakmanı öneririm.
Baktım hocam ama kasa ve psu kaliteli değil.
sistem bence biraz fazla tutmuş biz arkadaşa 5700 e 144 hz li 2600x 2060 lı pc topladık bence bu fiyat biraz fazla o pc için
Link atabilir misin?
@blackviking
Topladığın parçaları bize belirtirsen, bir yorum yapabiliriz.
Ryzen 2600
Gigabyte B450m S2h
Corsair lpx 1x16gb ram
Baracuda 1tb hdd
Adata 240gb ssd
Aerocool one frost kasa
Aerocool kcas 600w + bronze psu
Philips 24" va panel 75hz 4 ms monitor
Taksitle hepsi 5800'e geliyor.

Baktım hocam ama kasa ve psu kaliteli değil.

Link atabilir misin?

Ryzen 2600
Gigabyte B450m S2h
Corsair lpx 1x16gb ram
Baracuda 1tb hdd
Adata 240gb ssd
Aerocool one frost kasa
Aerocool kcas 600w + bronze psu
Philips 24" va panel 75hz 4 ms monitor
Taksitle hepsi 5800'e geliyor.
Hocam beğendiğiniz kasada özelleştirme yapabiliyorsunuz kasa ve psu yu değiştirip almak mantıklı olur bence.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır oyun oynamak için sağlam bir bilgisayar toplamak istiyordum ve dün gece güzel bir sistem topladım. En uygun fiyatlı yerlerden parça parça almama rağmen beklediğimden daha pahalıya geldi. RX 590 Ryzen 2600 sistem(monitör dahil) 5800'e dayandı (12 taksitle). Fakat klavye ve mouse da ekleyince 6 bini geçiyor ve açıkçası bana fazla gibi geldi. Bu kadar para vermeye değer mi sizce? Not: Daha uygun bir sistem toplamayı da düşündüm ama bin TL fazla verip 1-2 sene fazla kullanmak daha mantıklı geldi.
Dolar kuru belli fazla gözükse de o kadar fazla değil.

Denedim ama secenekler sınırlı ön panel mesh ve psu en azından 80 plus olsun istiyorum o da yok galiba :)
Genelde onalrın çoğu 80 plus zaten kasayla beraber bi yanlışlık olabilirmi acaba.
Buyrun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-12-18-23-57-45-729_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-12-18-23-57-45-729_com.android.chrome.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 35
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı