Bilgisayara 6-7 bin TL verilir mi?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır oyun oynamak için sağlam bir bilgisayar toplamak istiyordum ve dün gece güzel bir sistem topladım. En uygun fiyatlı yerlerden parça parça almama rağmen beklediğimden daha pahalıya geldi. RX 590 Ryzen 2600 sistem(monitör dahil) 5800'e dayandı (12 taksitle). Fakat klavye ve mouse da ekleyince 6 bini geçiyor ve açıkçası bana fazla gibi geldi. Bu kadar para vermeye değer mi sizce? Not: Daha uygun bir sistem toplamayı da düşündüm ama bin TL fazla verip 1-2 sene fazla kullanmak daha mantıklı geldi.
1 ay öncesinde bu fiyata RX5700 ekran kartlı sistem topladım hocam. İşlemci de R5 3600. Tabiki verilmez bu fiyat bu bilgisayara. Ama dolar kuru yüksek olduğu için fiyatların ineceğini de sanmıyorum açıkçası.

Ekran kartı olarakta Nvidia seçmenizi tavsiye ederim daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı