berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #1 Xbox Game Pass'ten FIFA 23 indirdim. PC'ye yeni format atıldı. Gamepad'i kasaya bağladığımda Windows'tan bildirim geliyor ama Steam'den oyun kumandası göster dedin mi çıkmıyor.
Xbox Game Pass'ten FIFA 23 indirdim. PC'ye yeni format atıldı. Gamepad'i kasaya bağladığımda Windows'tan bildirim geliyor ama Steam'den oyun kumandası göster dedin mi çıkmıyor.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 24 Mayıs 2023 #11 berke_yldzzz dedi: Kral bilmiyorum platoon yazan çakma PS3 kolu. Genişletmek için tıkla... ScpToolkit kurun. Artı 0 Eksi
berke_yldzzz dedi: Kral bilmiyorum platoon yazan çakma PS3 kolu. Genişletmek için tıkla... ScpToolkit kurun.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #12 Mirza Kaplan dedi: ScpToolkit kurun. Genişletmek için tıkla... Ben scptoolkit kurulmasını önceden söylemiştim konu sahibine fakat dikkate almamış nedense. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: ScpToolkit kurun. Genişletmek için tıkla... Ben scptoolkit kurulmasını önceden söylemiştim konu sahibine fakat dikkate almamış nedense.
KS KS berke_yldzzz Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 378 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #13 Mirza Kaplan dedi: ScpToolkit kurun. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulur ne yapacağım indirdikten sonra. Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: ScpToolkit kurun. Genişletmek için tıkla... Nasıl kurulur ne yapacağım indirdikten sonra.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2023 #14 berke_yldzzz dedi: Nasıl kurulur ne yapacağım indirdikten sonra. Genişletmek için tıkla... Rehberler var hocam youtube'da aman kendiniz kurmaya kalkışmayın yanlışlıkla klavye farenizi deaktifleştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
berke_yldzzz dedi: Nasıl kurulur ne yapacağım indirdikten sonra. Genişletmek için tıkla... Rehberler var hocam youtube'da aman kendiniz kurmaya kalkışmayın yanlışlıkla klavye farenizi deaktifleştirebilirsiniz.