Bilgisayara bakım yaptırmak

Iveguts

Megapat
Bilgisayarı alalı 3 yıl oldu, bayağı yavaşladı ve büyük ihtimal bataryası şişti. Bakıma ve sağlığını kontrole servise götürmeyi planlıyorum ama başka bir bilgisayarcıya götürsem daha mı mantıklı? Garantisi kalmadı. Ne yapmalıyım?

3 yıl boyunca eğer hiçbir bakım yapmadıysan , sadece termal macun değişimi ve fan temizliği yapsan yeterli olur. Bunlar içinde oturduğun ilçedeki ortalama bir bilgisayarcıda yaptırabilirsin. Batarya şişmesi olcağını sanmıyorum neye dayanarak böyle bir şey diyorsun anlamadım ama cihaz çok eski değilse sarjda kaldığı için batarya şişmesi olmaz.

3 yıl boyunca hiç açılmayan bir bilgisayarda çok ekstrem bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Termal macun ve fan temizliği işinizi görür.

3 yıl boyunca hiç açılmayan bir bilgisayarda çok ekstrem bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Termal macun ve fan temizliği işinizi görür.
3 yıl boyunca eğer hiçbir bakım yapmadıysan , sadece termal macun değişimi ve fan temizliği yapsan yeterli olur. Bunlar içinde oturduğun ilçedeki ortalama bir bilgisayarcıda yaptırabilirsin. Batarya şişmesi olcağını sanmıyorum neye dayanarak böyle bir şey diyorsun anlamadım ama cihaz çok eski değilse sarjda kaldığı için batarya şişmesi olmaz.
Bilgisayar çok yavaşladi ama harddiskinde falan bir problem olabilir mi?

Harddisk sağlığı için programlar var ben kullanmadım ama ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz. İsterseniz oradan bir kontrol edin sağlığını.
Tamamdır.
Laptop Hp Pavilion kronik sorunu var diye biliyorum batarya şişmesi konusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı