3 yıl boyunca hiç açılmayan bir bilgisayarda çok ekstrem bir durum söz konusu olacağını sanmıyorum. Termal macun ve fan temizliği işinizi görür.
Bilgisayar çok yavaşladi ama harddiskinde falan bir problem olabilir mi?3 yıl boyunca eğer hiçbir bakım yapmadıysan , sadece termal macun değişimi ve fan temizliği yapsan yeterli olur. Bunlar içinde oturduğun ilçedeki ortalama bir bilgisayarcıda yaptırabilirsin. Batarya şişmesi olcağını sanmıyorum neye dayanarak böyle bir şey diyorsun anlamadım ama cihaz çok eski değilse sarjda kaldığı için batarya şişmesi olmaz.
Harddisk sağlığı için programlar var ben kullanmadım ama ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz. İsterseniz oradan bir kontrol edin sağlığını.Bilgisayar çok yavaşladi ama harddiskinde falan bir problem olabilir mi?
Tamamdır.Harddisk sağlığı için programlar var ben kullanmadım ama ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz. İsterseniz oradan bir kontrol edin sağlığını.
Laptop Hp Pavilion kronik sorunu var diye biliyorum batarya şişmesi konusunda.3 yıl boyunca eğer hiçbir bakım yapmadıysan , sadece termal macun değişimi ve fan temizliği yapsan yeterli olur. Bunlar içinde oturduğun ilçedeki ortalama bir bilgisayarcıda yaptırabilirsin. Batarya şişmesi olcağını sanmıyorum neye dayanarak böyle bir şey diyorsun anlamadım ama cihaz çok eski değilse sarjda kaldığı için batarya şişmesi olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.