Monster Abra A5 17.2.1 için bilgisayarcıda bakım yaptırmak kaç lira tutar?

• Konuyu başlatan Teru
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 297
Ben beğenmiyorum. Çok olay yaşattılar bana. Beceriksizler.

Birçok arkadaşım Monster almayın dememe rağmen alıp bakımlarını servislerine yaptırıyorlar. Isı testleri de o cihazlara göre gayet normal. Tabii siz beğenmiyor olabilirsiniz. Onun haricinde piyasa şu anda 800-1000 lira arası değişkenlik gösteriyor. Bulunduğunuz konum ve bilgisayarcı da önemli tabii.

Birçok arkadaşım Monster almayın dememe rağmen alıp bakımlarını servislerine yaptırıyorlar. Isı testleri de o cihazlara göre gayet normal. Tabii siz beğenmiyor olabilirsiniz. Onun haricinde piyasa şu anda 800-1000 lira arası değişkenlik gösteriyor. Bulunduğunuz konum ve bilgisayarcı da önemli tabii.

Teşekkürler. 3 yıl önce yaptık bir hata. Çilesini çekiyoruz. Şu an pek uygulama açık değilken 60-70 derece. Kışın 40-50 civarı takılıyor. Yaz kötü maalesef. Teşekkürler bilgi için.

Teşekkürler. 3 yıl önce yaptık bir hata. Çilesini çekiyoruz. Şu an pek uygulama açık değilken 60-70 derece. Kışın 40-50 civarı takılıyor. Yaz kötü maalesef. Teşekkürler bilgi için.

Yaz aylarında maalesef çok artıyor ısılar. Şu an kullandığın termalin etkisini bile net olarak anlayamıyorsun. Vaktiyle bin lira fazla verip HP aldım ve ısınma sorunum yok. Servisi rezalet bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı