Bilgisayara bir sürü reklam yazılımı iniyor

Arkadaşlar 5 dakika önce koplayer yükledim ancak kurulumda bana yüklemek istiyor musunuz denilen tüm programlara hayır dememe rağmen bir sürü yazılım indi ve her saniye yenileri iniyor ne yapabilirim?
Ayrıca öneri siz siz olun sakın koplayer indirmeyin Nox BlueStacks falan kullanın benim sistem eski Nox ve BlueStacks kasabilir diye yüklemedim.

Malwarebytes ile tarama yapın adware bulaşmıış.

SSD kullanıyorsan Tam Tarama SSD'nin ömrünü kısaltıcaktır. AdwCleaner + Malwarebytes normal tarama yeterli olacaktır.
Tüm programlar ile aynı anda tarama yapsam sorun olur mu?
O SSD 2 taramada ölecekse ooo :D Tam tarama yapmakta fayda var, Kaspersky indirmesen olur mu olur gibi. Ama için rahat edecekse onu da indir. Teker teker yap taramaları.

ESET nod 32 ya da Windows Defender kullanarak temizleyebilirsin.

Kusura bakmayın ama artık Windows Defender'e güvenim kalmadı geçen sene de PC'ye Ransomware bulaşmıştı Ransomware'i silemedi, musallat.exe virüsünün bile bilgisayara bulaşmasını engelleyemedi. Ama ESET Nod 32'ye bakarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı