Tanımadığım sitelerden bilgisayara dosya iniyor

Şimdi Dürüst ol, İndirme gelen siteler Push siteleri, Yani Devam etmek için İzin Verin Tarzı siteler, Crack oyun indirmeye çalıştın mı, ya da +18 Sitelere girdin mi?
Şimdi Dürüst ol, İndirme gelen siteler Push siteleri, Yani Devam etmek için İzin Verin Tarzı siteler, Crack oyun indirmeye çalıştın mı, ya da +18 Sitelere girdin mi? @Hyundai Santa Fe V6
Crack oyun indirmeye çalıştım ama kesinlikle +18 sitelere girmedim

Şimdi Dürüst ol, İndirme gelen siteler Push siteleri, Yani Devam etmek için İzin Verin Tarzı siteler, Crack oyun indirmeye çalıştın mı, ya da +18 Sitelere girdin mi? @Hyundai Santa Fe V6
Crack oyun indirmeye çalıştım ama kesinlikle hatta isterseniz geçmişimin SS sini atayim öyle sitelere girmedim

Ben konu sahibine söyledim zaten ama Dürüst olun, Çok normal böyle sitelere girmek bu yaşta. Burada hiç kimse size bu nedenle kızmaz, kin beslemez bunun için.
Yaşım 12 ayrıca crack oyun yada öyle başka başka sitelere girmiyorum. Sadece dead by daylight forumuna giriyorum birde klasik, youtube vb.. sitelere giriyorum.

Crack oyun indirmeye çalıştım ama kesinlikle hatta isterseniz geçmişimin SS sini atayim öyle sitelere girmedim
Yok ben size inanıyorum, Crack Office vs. yüklemeye çalıştıysan bunlar çok normal. RAT yemişsin. Bunun gibi siteler genellikle bc.vc gibi Shortener'lardan gelir. Ve sizi websiteye yöneltmek için çeşitli izinler vermeye zorlar, dikkat etmeden bunlara izin vermiş olabilirsiniz.

Crack oyun indirmeye çalıştım ama kesinlikle hatta isterseniz geçmişimin SS'sini atayim öyle sitelere girmedim

Crack bilerek indirilmediğinde bu tür sıkıntılar çıkar. Güvenli Mod'da Malwarebytes + Kaspersky ile tam tarama gerçekleştirin. İşe yaramaz ise Kaspersky Rescue Disk ile bilgisayarı Boot edin. Taratma yapın. Dizinlerde gezerek bilmediğiniz dosyalara bakın. Bu siteleri internete yazarak kaynaklarının ne olduklarını öğrenin. Sitelere girmeyin, sadece Google ile araştırma yapın.

Kaspersky zaten zararlı olanları engeller. Ama siz belirli önlemleri alın.
Resimde gösterdiğim ayarı açın. Bu ayar izinsiz dosya inmesini büyük oranda önleyecektir.
chrome://settings/downloads

Screenshot_2.png

Site ayarlarının geçmişini temizleyin.
chrome://settings/clearBrowserData

Screenshot_7.png

En son olarak Otomatik indirmeler kısmını kontrol edin.
chrome://settings/content/automaticDownloads

Screenshot_1.png

İlk olarak RKill ile tarama yapın. Daha sonra AdwCleaner ile tarama işlemi gerçekleştirin.
Ayrıca önerdiğim ayar ve uzantılar konusuna da göz atın.

Arkadaşlar Kaspersky ile tam tarama yaptım 0 tehdit bulundu diyor. Yani RAT virüsü yemiş olamam. Bu arada Format veya sıfırlamaktan başka bir çağre yok mu bütün bilgilerim ödevlerim vs. PC'de
Güvenlik açığı taraması da yaptınız mı? Güvenli modda tam tarama yaptıktan sonra? Eğer yine olmaya devam ettiyse Rescue Disk ile tam tarama yapmanızı öneririm.
Ekran görüntüsü 2021-02-18 122849.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı