Bilgisayara Birisi Bağlanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
9 Temmuz 2015
Mesajlar
160
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cinlere, perilere inanmıyorum ancak şu son günlerde yaşadıklarım beni imana getirdi neredeyse. Birazdan anlatacaklarımın bilimsel bir açıklaması yok. Denemediğim yol kalmadı.

Öncelikle bilgisayarımda bir virüs olduğunu hissettim yerli yersiz kasmalar ve saçma sapan sorunlar yüzünden bilgisayara format attım. Ama çözüm olmadı. Kendi kendine dosyalarım, oyunlarım silinmeye başladı. Harddiski değiştirdim. Defalarca format attım hiçbir şey değişmedi ve komple bilgisayar topladım yeniden ancak sorun katlanarak arttı ve masaüstüne tanımadığım bir adamın fotoğrafları gelmeye başladı kanımca bu adam hackerdı ve beni işletiyordu hiç bozuntuya vermedim. Format attım daha internet kablosunu takmadan bir pencere açıldı ve maskeli bir adam bana küfür etmeye başladı ben neye uğradığımı şaşırmıştım. Gerçekten bu mümkün değildi. İnternet bağlı değildi ve format atalı 3 dk olmamıştı. Bunda da fazla şaşırmamıştım ama asıl olay sonra yaşandı, telefonum çaldı ve kesik kesik gelen ince ama korkunç bi ses bana dikkatli olmamı söyledi ve ben o anda kendimden geçtim telefon kapandı ve mutfaktan cam kırılma sesi geldi mutfağa gittiğimde her şey yolundaydı, sonra tekrar odaya gittim ve polisi 4 defa aradım ama açan olmadı. Boş boş çaldı tepki vermedi o gün bu gündür evde korkarak geziyorum ve PC kullanılamaz halde ne zaman açsam maskeli bi adam gelip o korkunç sesiyle tehdit ediyor evden çıkmaya korkar oldum ve cidden inancımdan şüpheye düştüm. Bunu cinler yapıyor olabilir mi çünkü yaşadıklarımın hiçbir şekilde bilimsel açıklaması yok biliyorum korku hikayesi gibi masal gibi geldi ama bunlar gerçek. Lütfen bana yardımcı olun. Hayatı bana dar ettiler psikolojim sarsıldı. Lütfen mantıklı cevaplar verin kafayı yemek üzereyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Troll değilsen, ki trollsen çok komik, tekrar ara veya karakola git. Kanımca bizi kandırıyorsun. Üyelik tarihin bu gün. Büyük ihtimalle hesabın kapatılacak.
Not: Ruhi Çenet yazılım okumuştu o olabilir :D.
 
Yaşı küçük kardeşlerimiz var bu forumda. Gidin başka yerleri Trolleyin ayıptır.
 
Meta fizik ile ilgilenen birine git
 
eyer böyle bir şey gerçekse hiç korkmadan o pc de çıkan görüntüyü paylaş merak etme tabi gercekse
 
Bu gün adamın adı farklıydı ve 1 mesajı vardı (bende öyle gözüküyordu). NE oluyor acaba?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı